Για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.
close
μήνυμα συστήματος

Εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο Ηράκλειο Κρήτης: "Επιλέγω Σχολές & Ανακαλύπτω Προοπτικές"

Εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο Ηράκλειο Κρήτης:
Κοινοποιηση στα social
15.03.2024

 Αγαπητοί γονείς, κηδεμόνες και παιδιά,

Με μεγάλη χαρά σας  προσκαλούμε στην ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού με τίτλο «Επιλέγω Σχολές & Ανακαλύπτω Προοπτικές» που συνδιοργανώνει το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας μαζί με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο dp studies, το Σάββατο στις 13/04/2024 και ώρα 17:30 μμ στο Επιμελητήριο Ηρακλείου στην αίθουσα Καστελλάκη (Κορωναίου 9, Ηράκλειο Κρήτης).

Εισηγητής της εκδήλωσης : Αγγουράς Γεώργιος, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας EMPLOY EDU

H Είσοδος είναι Ελεύθερη προς το κοινό.

Ημερομηνία Εκδήλωσης

Σάββατο 13 Απριλίου 2024 (5:30 μ.μ. - 7:30 μ.μ.)

Τόπος Διεξαγωγής

Η εκδήλωση θα γίνει στο Επιμελητήριο Ηρακλείου στην αίθουσα Καστελλάκη (Κορωναίου 9, Ηράκλειο Κρήτης).

Κρατήσεις Θέσεων για την Εκδήλωση

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων στην Εκδήλωση, όποιος επιθυμεί να συμμετέχει, θα πρέπει να κρατήσει θέση συμπληρώνοντας την παρακάτω Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος πατώντας εδώ:

https://bit.ly/ekdilosi-dp-unic-13-4-24

Μπορείτε ακόμη να σκανάρετε το παρακάτω εικονίδιο και να μεταφερθείτε αυτόματα στην σελίδα Κράτησης Θέσης:

Ποιο είναι το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας με περισσότερους από 12.500 φοιτητές από 100 και πλέον χώρες του κόσμου, με 20 ερευνητικά κέντρα και πάνω από 100 αναγνωρισμένα προπτυχιακά, μεταπτυχιακά & διδακτορικά προγράμματα, θεωρείται σήμερα το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο στη Ν. Ευρώπη και αποτελεί την πρώτη επιλογή των Ελλήνων Φοιτητών στο Εξωτερικό.

Είναι αναγνωρισμένο τόσο από τα Υπουργεία Παιδείας της Κύπρου και της Ελλάδος, όσο και από τον ΔΟΑΤΑΠ ως ομοταγές και ισότιμο προς τα ελληνικά ΑΕΙ, προσφέρει δε πλήρως αναγνωρισμένα προγράμματα όλων των βαθμίδων.

Ως ανεξάρτητο εκπαιδευτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, προσφέρει αναγνωρισμένες σπουδές υψηλού επιπέδου σε όλες τις ειδικότητες μεγάλης ζήτησης όπως Ιατρικής (6ετής αλλά και 5ετής κύκλος για κατόχους πρώτου πτυχίου), Φαρμακευτικής, Αρχιτεκτονικής, Νομικής, Πολιτικών Μηχανικών, Μαθηματικών, Ψυχολογίας, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Μηχανικών Η/Υ, Φυσικοθεραπείας, Παιδαγωγικής, Επιστήμης Αθλητισμού (Γυμναστικής), Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, Μουσικής, Χορού κλπ.

Τα Τμήματα Ιατρικής, Νομικής, Φαρμακευτικής, Αρχιτεκτονικής και Πολιτικών Μηχανικών, έχουν καταστεί από τις δημοφιλέστερες επιλογές για τους φοιτητές από την Ελλάδα, με αντιστοιχία και ισοτιμία των προγραμμάτων σπουδών προς τα ελληνικά πανεπιστήμια και με δικαίωμα εγγραφής των αποφοίτων  πτυχιούχων στον Δικηγορικό Ιατρικό και Φαρμακευτικό Σύλλογο της πόλης που επιθυμούν στην Ελλάδα, αλλά και στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος αντίστοιχα.

Πέραν αυτών, είναι σημαντικό να τονισθεί πως απόφοιτοι των Ελληνικών Πανεπιστημίων έχουν τη δυνατότητα, να εγγραφούν απ’ ευθείας σε προχωρημένο εξάμηνο, αξιοποιώντας τη μεταφορά πιστωτικών μονάδων από τα κοινά τους μαθήματα. Δείτε τα προπτυχιακά που προσφέρονται πατώντας εδώ.

Οι πιο σύγχρονες φοιτητικές εστίες

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας διαθέτει φοιτητικά διαμερίσματα κοντά στη Πανεπιστημιούπολη για τις ανάγκες στέγασης των σπουδαστών που παρακολουθούν με φυσική παρουσία, φοιτητική λέσχη για τη σίτισή τους καθώς και μια σειρά άλλων υπηρεσιών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φοιτητών του.

Από τον Σεπτέμβριο του 2019 το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ανέβασε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Δημιούργησε ίσως τις καλύτερες φοιτητικές εστίες στην Ευρώπη με 858 μοντέρνα διαμερίσματα και 6 bungalows με ιδιωτικό κήπο. To UNIC Clubhouse στον 12ο όροφο, 6 εστιατόρια και καφετέριες, γυμναστήρια, πισίνα και χώροι ψυχαγωγίας συμπληρώνουν την εικόνα εμπλουτίζοντας την πανεπιστημιούπολη του UNIC. Το UNIC καλωσορίζει τους φοιτητές σε ένα ταξίδι μάθησης και προσωπικής ανάπτυξης και για να ζήσουν τα καλύτερά τους χρόνια.

Δείτε το video από τις νέες πολυτελείς εστίες:

https://www.youtube.com/watch?v=HpgLGxk7z-I

Μεταπτυχιακά εξ αποστάσεως 

Πέρα από τις αναγνωρισμένες προπτυχιακές σπουδές το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας προσφέρει και υψηλού επιπέδου εξ αποστάσεως μεταπτυχιακές σπουδές. Η Εξ αποστάσεως εκπαίδευση γίνεται με τη χρήση προηγμένων τεχνολογιών και σύγχρονων μοντέλων σχεδιασμού μάθησης. Αναπόσπαστο μέρος της προσέγγισής του Πανεπιστημίου στον σχεδιασμό των εξ αποστάσεως μαθημάτων είναι η δέσμευση του Ιδρύματος να παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια στους φοιτητές, ώστε να αναπτύξουν ανώτατου επιπέδου δεξιότητες κριτικής ανάλυσης, προβληματισμού και επίλυσης προβλημάτων. Στην Παρουσίαση του Πανεπιστημίου Λευκωσίας που θα γίνει στην εκδήλωση, θα αναλυθούν και όλα τα αναγνωρισμένα από τον ΔΟΑΤΑΠ μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρονται εξ αποστάσεως. Δείτε τα μεταπτυχιακά εξ αποστάσεως που προσφέρονται πατώντας εδώ.

Όσοι  ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να να απευθυνθούν στα τηλέφωνα: 801-11-88-0-88 (από σταθερό / αστική χρέωση) ή 698-50-53-300 (από κινητό).

Η Αφίσα της Εκδήλωσης