Για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.
close
μήνυμα συστήματος

Σπουδές στην Κύπρο - Δωρεάν Παρουσίαση στο Ηράκλειο 8-7-2019!

Σπουδές στην Κύπρο - Δωρεάν Παρουσίαση στο Ηράκλειο 8-7-2019!
Κοινοποιηση στα social
03.07.2019

Εκδήλωση: Ευκαιρίες για Πανεπιστημιακές Σπουδές στην Κύπρο - Παρουσίαση Μηχανογραφικού Δελτίου Κύπρου - Παρουσίαση Πανεπιστημίου Λευκωσίας

 

Ενημέρωση για τις ευκαιρίες για Σπουδές στην Κύπρο, θα γίνει στο Ηράκλειο τη Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019 και ώρα 7:00 μμ στο Επιμελητήριο Ηρακλείου που βρίσκεται στην οδό Κορωναίου 9.

Όπως είναι γνωστό οι Έλληνες μαθητές που έδωσαν πανελλήνιες, πέρα από τη συμπλήρωση του Ελληνικού Μηχανογραφικού Δελτίου, έχουν την δυνατότητα να συμπληρώσουν και το Κυπριακό Μηχανογραφικό Δελτίο για την εισαγωγή τους στα δημόσια πανεπιστήμια της Κύπρου.

Η διαδικασία αυτή για όλους τους εξ Ελλάδος ενδιαφερόμενους θα γίνεται από 8/7 έως 24/7.

Στην Ημερίδα που διοργανώνουμε, θα αναλυθούν τα Τμήματα και οι Δημόσιες Σχολές του Κυπριακού Μηχανογραφικού, οι προοπτικές τους καθώς και όλες οι απαραίτητες τεχνικές λεπτομέρειες.

Πέραν του Μηχανογραφικού για τα Δημόσια Πανεπιστήμια της Κύπρου, θα γίνει αναλυτική παρουσίαση των προγραμμάτων σπουδών του μεγαλύτερου σε αριθμό φοιτητών Πανεπιστημίου της Κύπρου, του Πανεπιστημίου Λευκωσίας (University of Nicosia), των προγραμμάτων σπουδών του (πτυχία, μεταπτυχιακά, διδακτορικά), των υποτροφιών, των συνθηκών αλλά και του κόστους διαβίωσης.

Θεματολογία Εκδήλωσης

  • Παρουσίαση μηχανογραφικού δελτίου σχολών Υπουργείου Παιδείας Κύπρου
  • 100+ προγράμματα σπουδών Πανεπιστημίου Λευκωσίας
  • Εξ αποστάσεως εκπαίδευση
  • Προπτυχιακά, μεταπτυχιακά, διδακτορικά προγράμματα σπουδών.
  • Δυνατότητες εγγραφής, μετεγγραφής και συνέχισης σπουδών
  • Φοιτητική ζωή στην Κύπρο

Ποιο είναι το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας με περισσότερους από 11,000 φοιτητές από 70 και πλέον χώρες του κόσμου, με 20 ερευνητικά κέντρα και πάνω από 100 αναγνωρισμένα προπτυχιακά, μεταπτυχιακά & διδακτορικά προγράμματα, θεωρείται σήμερα το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο στη Ν. Ευρώπη και αποτελεί την πρώτη επιλογή των Ελλήνων Φοιτητών στο Εξωτερικό.

Είναι αναγνωρισμένο τόσο από τα Υπουργεία Παιδείας της Κύπρου και της Ελλάδος, όσο και από τον ΔΟΑΤΑΠ ως ομοταγές και ισότιμο προς τα ελληνικά ΑΕΙ, προσφέρει δε πλήρως αναγνωρισμένα προγράμματα όλων των βαθμίδων.

Ως ανεξάρτητο εκπαιδευτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, προσφέρει αναγνωρισμένες σπουδές υψηλού επιπέδου σε όλες τις ειδικότητες μεγάλης ζήτησης όπως Ιατρικής (6ετής αλλά και 4ετής κύκλος για κατόχους πρώτου πτυχίου), Φαρμακευτικής, Αρχιτεκτονικής, Νομικής, Πολιτικών Μηχανικών, Μαθηματικών, Ψυχολογίας, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Μηχανικών Η/Υ, Φυσικοθεραπείας, Παιδαγωγικής, Επιστήμης Αθλητισμού (Γυμναστικής), Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, Μουσικής, Χορού κλπ.

Τα Τμήματα Ιατρικής, Νομικής, Φαρμακευτικής, Αρχιτεκτονικής και Πολιτικών Μηχανικών, έχουν καταστεί από τις δημοφιλέστερες επιλογές για τους φοιτητές από την Ελλάδα, με αντιστοιχία και ισοτιμία των προγραμμάτων σπουδών προς τα ελληνικά πανεπιστήμια και με δικαίωμα εγγραφής των αποφοίτων  πτυχιούχων στον Δικηγορικό Ιατρικό και Φαρμακευτικό Σύλλογο της πόλης που επιθυμούν στην Ελλάδα, αλλά και στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος αντίστοιχα.

Πέραν αυτών, είναι σημαντικό να τονισθεί πως απόφοιτοι των Ελληνικών Πανεπιστημίων έχουν τη δυνατότητα, να εγγραφούν απ’ ευθείας σε προχωρημένο εξάμηνο, αξιοποιώντας τη μεταφορά πιστωτικών μονάδων από τα κοινά τους μαθήματα. Δείτε τα προπτυχιακά που προσφέρονται πατώντας εδώ.

Οι πιο σύγχρονες φοιτητικές εστίες

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας διαθέτει φοιτητικά διαμερίσματα κοντά στη Πανεπιστημιούπολη για τις ανάγκες στέγασης των σπουδαστών που παρακολουθούν με φυσική παρουσία, φοιτητική λέσχη για τη σίτισή τους καθώς και μια σειρά άλλων υπηρεσιών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φοιτητών του.

Από τον περασμένο Σεπτέμβριο το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ανέβασε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Δημιούργησε ίσως τις καλύτερες φοιτητικές εστίες στην Ευρώπη με 858 μοντέρνα διαμερίσματα και 6 bungalows με ιδιωτικό κήπο. To UNIC Clubhouse στον 12ο όροφο, 6 εστιατόρια και καφετέριες, γυμναστήρια, πισίνα και χώροι ψυχαγωγίας συμπληρώνουν την εικόνα εμπλουτίζοντας την πανεπιστημιούπολη του UNIC. Το UNIC καλωσορίζει τους φοιτητές σε ένα ταξίδι μάθησης και προσωπικής ανάπτυξης και για να ζήσουν τα καλύτερά τους χρόνια.

Δείτε το video από τις νέες πολυτελείς εστίες:

https://www.youtube.com/watch?v=HpgLGxk7z-I

Μεταπτυχιακά εξ αποστάσεως 

Πέρα από τις αναγνωρισμένες προπτυχιακές σπουδές το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας προσφέρει και υψηλού επιπέδου εξ αποστάσεως μεταπτυχιακές σπουδές. Η Εξ αποστάσεως εκπαίδευση γίνεται με τη χρήση προηγμένων τεχνολογιών και σύγχρονων μοντέλων σχεδιασμού μάθησης. Αναπόσπαστο μέρος της προσέγγισής του Πανεπιστημίου στον σχεδιασμό των εξ αποστάσεως μαθημάτων είναι η δέσμευση του Ιδρύματος να παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια στους φοιτητές, ώστε να αναπτύξουν ανώτατου επιπέδου δεξιότητες κριτικής ανάλυσης, προβληματισμού και επίλυσης προβλημάτων. Στην Παρουσίαση του Πανεπιστημίου Λευκωσίας που θα γίνει στην εκδήλωση, θα αναλυθούν και όλα τα αναγνωρισμένα από τον ΔΟΑΤΑΠ μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρονται εξ αποστάσεως. Δείτε τα μεταπτυχιακά εξ αποστάσεως που προσφέρονται πατώντας εδώ.

Όσοι  ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να να απευθυνθούν στα τηλέφωνα: 801-11-88-0-88 (από σταθερό / αστική χρέωση) ή 698-50-53-300 (από κινητό).

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Εκτός από το Ηράκλειο, η ίδια εκδήλωση του Πανεπιστημίου Λευκωσίας θα πραγματοποιηθεί και στα Χανιά, στις 9 Ιουλίου 2019 και ώρα 19:00, στον 4ο όροφο του ΕΒΕ Χανίων, Ελ. Βενιζέλου 4, 73100 Χανιά, Tηλ. 28210 55002-3.