Για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.
close
μήνυμα συστήματος

Θεολογία

Κοινοποιηση στα social
  • ΕπαναλαμβανόμεναΤμήματα
  • Ενημερωθείτε στο2810 24.00.24
  • Κόστος σεμιναρίου7920€
  • Χωρίς Μετακινήσεις & έξοδα διαμονής
  • Γλώσσα: Ελληνική
  • Αναγνωρισμένο από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.
  • Διάρκεια: 3 έως 9 εξάμηνα
  • Εξετάσεις:1 φορά το εξάμηνο στην Κρήτη
  • Δεν απαιτείται καμία παρουσία στην Κύπρο

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, παρέχει πανω από 25 προγράμματα Μεταπτυχιακών σπουδών εξ’ αποστάσεως, στην Ελληνική γλώσσα, με πλήρη αναγνώριση από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. ως ισότιμα των Ελληνικών Α.Ε.Ι.

Ένα από αυτά είναι και το μεταπτυχιακό στη Θεολογία.

Πληροφορίες για το Μεταπτυχιακό

Πληροφορούμε τους εξ Ελλάδος αποφοίτους Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και Ανωτάτων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών, ότι λειτουργεί Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών και Διδακτορικών Σπουδών από το Τμήμα Θεολογίας και Πολιτισμού στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας  (UNIVERSITY OF NICOSIA), στην Κύπρο.

Σε ό,τι αφορά στο Πρόγραμμα των Μεταπτυχιακών Σπουδών, των μη Κυπρίων σπουδαστών, πληροφορούμε τους ενδιαφερομένους τα εξής:

Τα μαθήματα διεξάγονται συνολικά σε τρία εξαήμερα, τρείς φορές τον χρόνο, για όλους τους υποψηφίους σπουδαστές, στα πλαίσια του Χειμερινού και Εαρινού Εξαμήνου. Στο τρίτο Εξάμηνο οι σπουδαστές μελετούν και εκπονούν, με τη βοήθεια του επιβλέποντα Καθηγητή, την Μεταπτυχιακή τους Εργασία.

Το Πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας είναι αναγνωρισμένο από τις αρμόδιες αρχές της Κύπρου και κατ’ επέκταση από όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Περιλαμβάνει: Βιβλικές Σπουδές, Εκκλησιαστική Ιστορία, Παιδαγωγική, Φιλοσοφία της Παιδείας, Χριστιανική Παιδαγωγική και Πολυμέσα, Πατρολογία και Αγιολογία, Θρησκειολογία και Διαθρησκειακοί Διάλογοι, Ποιμαντική, Χριστιανική Ηθική, Κονωνιολογία, Ιεραποστολική, Οικολογία και Βιοηθική, Δογματική, Διορθόδοξοι και Διαχριστιανικοί Διάλογοι, Χριστιανική Λατρεία, Υμνολογία και Τέχνη, Κανονικό και Εκκλησιαστικό Δίκαιο.

Πληροφορίες - Εγγραφές

Για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες για το κόστος, το αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών, τη Διαδικασία Εγγραφής κ.α του Μεταπτυχιακού στη Θεολογία πατήστε: Μεταπτυχιακό Εξ Αποστάσεως στη Θεολογία.

Για πληροφορίες σχετικά με όλα τα άλλα προγράμματα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, επικοινωνήστε με τον εκπαιδευτικό όμιλο dp studies στα τηλέφωνα: 2810.313.603, 2810.285.627, 2810.24.00.24 ή επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα των Γραφείων Εκπροσώπων Κρήτης του Πανεπιστημίου της Λευκωσίας http://www.unic-crete.gr .

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: 

Αν επιθυμείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για το σεμινάριο, συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και εξειδικευμένος σύμβουλος του εκπαιδευτικού ομίλου dp studies θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να σας δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Εναλλακτικά τηλεφωνήστε στο dp studies ή επισκεφτείτε ένα από τα παραρτήματα του και δηλώστε τη συμμετοχή σας.

• 1ο Παράρτημα: Κορωναίου 4 (Κέντρο Ηρακλείου) – τηλ. 2810.24.00.24
• 2ο Παράρτημα: Μελίνας Μερκούρη 64 (Θέρισος)   – τηλ. 2810.313.603

ΣΚΟΠΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τα δεδομένα σας θα χρησιμοποιηθούν με μοναδικό σκοπό να επικοινωνήσουμε μαζί σας, για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα σεμινάρια που θα εκδηλώσετε ενδιαφέρον στην παρούσα φόρμα.

Φορμα εκδηλωσης ενδιαφεροντος
Παρακαλούμε συμπληρώστε παρακάτω
κάνοντας κλικ, τα σεμινάρια που σας ενδιαφέρουν.
Μεταπτυχιακα στην Κυπρο Εξ' Αποστασεως
Πληροφορικη
Ξενες γλωσσες
Επιδοτουμενα Προγραμματα
Marketing
Τουριστικα
Διαγωνισμοι ΑΣΕΠ
Σεμιναρια Διαφορων Ειδικοτητων
Υπηρεσιες
Πανεπιστημιακα Φροντιστηρια i-pass
Στοιχεια Επικοινωνιας Ενδιαφερομενου