Για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.
close
μήνυμα συστήματος

Ποιοι είμαστε

Ποιοι είμαστε
Κοινοποιηση στα social

Ο εκπαιδευτικός όμιλος dp studies είναι Πρότυπο Κέντρο Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου δυναμικού και Επιχειρήσεων. Λειτουργεί στο Ηράκλειο Κρήτης από το 1995 και είναι αδειοδοτημένο από τον ΕΟΠΠΕΠ ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης επιπέδου 2 με αριθμό αδείας: 2000146. 

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια έχει καθιερωθεί στο χώρο της Εκπαίδευσης για την ικανότητα του να προσφέρει γνώσεις ευέλικτες αξιόπιστες και αποτελεσματικές, αναλαμβάνοντας Επιδοτούμενα και Αυτοχρηματοδοτούμενα προγράμματα Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού και επιχειρήσεων.

Τόσο τα ταχύρυθμα, όσο και τα πολυετή του προγράμματα, φέρουν σημαντικά πλεονεκτή-ματα βοηθώντας τους σπουδαστές που τα ολοκληρώνουν, να αναπτύξουν καθοριστικά τις δεξιότητές τους, διεκδικώντας δυναμικά κάθε επαγγελματική ευκαιρία.

Οι τομείς εκπαίδευσης στους οποίους δραστηριοποιείται, είναι η Πληροφορική, η Οικονομία και Διοίκηση το Marketing, τα Τουριστικά,και οι Ξένες Γλώσσες.

Εκτός από τα παραπάνω, ο εκπαιδευτικός όμιλος dp studies έχει επεκταθεί και σε 2 άλλους εκπαιδευτικούς τομείς. Δημιούργησε τα Πανεπιστημιακά Φροντιστήρια ι-pass που προετοιμάζουν τους Φοιτητές ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΕΑΠ για να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις των σχολών τους και συνεργάστηκε με το Ειδικό Κέντρο Προετοιμασίας Διαγωνισμών Δημοσίου ΑΣΕΠ το Alexander ώστε να διενεργεί στην Κρήτη Ακαδημαϊκά Σεμινάρια ΑΣΕΠ για όλους τους διαγωνισμούς Δημοσίου.

Επίσης μετά από την εκπαιδευτική συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας της Κύπρου, το dp studies προσφέρει προγράμματα Μεταπτυχιακών σπουδών εξ’ αποστάσεως, στην Ελληνική γλώσσα, με πλήρη αναγνώριση από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. ως ισότιμα των Ελληνικών Α.Ε.Ι. Αναλαμβάνει επίσης και όλες τις διαδικασίες για Προπτυχιακές Σπουδές δια ζώσης στις πιο σύγχρονες ειδικότητες της αγοράς εργασίας. Πληρ. στο unic-crete.gr.

Εκτός όμως από τα τμήματα των ενηλίκων, το dp studies έχει δημιουργήσει και Πρότυπα Παιδικά Τμήματα για παιδιά Δημοτικού - Γυμνασίου. Με ένα επιτελείο Παιδαγωγών, Ψυχολόγων και Ειδικών της Πληροφορικής μελετά και αξιολογεί όλα τα νέα δεδομένα στον τομέα της Πληροφορικής και της Εκπαίδευσης στις μικρές ηλικίες και αναπροσαρμόζει τα παιδικά προγράμματα ετησίως, σύμφωνα με τις εξελίξεις της τεχνολογίας. Έτσι τα παιδιά μαθαίνουν σωστά υπολογιστές από τα μαθησιακά τους χρόνια, αλλά και αποκτούν τα Διπλώματα Υπολογιστών που απαιτούνται και αναγνωρίζονται στην Ελληνική Αγορά Εργασίας.

Photo Gallery