Για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.
close
μήνυμα συστήματος

Πιστοποιήσεις ACTA

Κοινοποιηση στα social

Εκμάθηση και Πιστοποίηση Υπολογιστών στο Ηράκλειο

Στα Κέντρα Εκμάθησης Υπολογιστών dp studies στο Ηράκλειο, διενεργούνται μαθήματα για όλες τις Πιστοποιήσεις Πληροφορικής που αναγνωρίζονται στην Ελλάδα. Μία από αυτές είναι και η Πιστοποίηση της ACTA .

Η ACTA αποτελεί - Τεχνοβλαστό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.). Έχοντας αποκτήσει τεχνογνωσία στην Πιστοποίηση των γνώσεων χειρισμού Η/Υ από το Α.Π.Θ., προσφέρει σε όλους τους πολίτες της χώρας μας αλλά και στο εξωτερικό, αξιόπιστα Πιστοποιητικά γνώσεων χειρισμού Η/Υ, υιοθετώντας και εφαρμόζοντας αξιόπιστες και αδιάβλητες διαδικασίες εξετάσεων.

Διπλώματα Πληροφορικής ACTA

Τα διπλώματα Πληροφορικής της ACTA είναι διπλώματα που πιστοποιούν τις γνώσεις των σπουδαστών στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές και έχουν αναγνωριστεί επίσημα από το Ελληνικό Κράτος. Είναι απαραίτητα για τις προσλήψεις του Δημοσίου και μοριοδοτούν τους Διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ για όλες τις ειδικότητες.

Εκτός από το Δημόσιο είναι απαραίτητο προσόν και για τον ιδιωτικό τομέα σε όλα τα επαγγέλματα που χρησιμοποιούνται ηλεκτρονικοί υπολογιστές.

Τα διπλώματα Πληροφορικής της Acta μπορεί να τα αποκτήσει κάποιος στα Κέντρα Εκμάθησης Υπολογιστών dp studies έπειτα από την Πιστοποίηση του dp studies ως επίσημο εκπαιδευτικό και εξεταστικό κέντρο της ACTA .

Στοιχεία επικοινωνίας

dp studies - Κορωναίου 4, Ηράκλειο Κρήτης: τηλ. 2810 24.00.24
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00 - 22:00,
Σάββατο: 09:00 - 15:00, Κυριακή: κλειστά

dp studies - Μελίνας Μερκούρη 64, Ηράκλειο Κρήτης: τηλ. 2810 313.603
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή: 10:00 - 15:00 & 17:00 - 22:00,
Σάββατο: 09:00 - 15:00, Κυριακή: κλειστά

E-Mail

DP Studies: dpstudies@gmail.com

Αναγνωρισμένα Διπλώματα και σε άλλους Εκπαιδευτικούς Τομείς

Παράλληλα εκτός από την ΠΙστοποίηση Χρήσης Η/Υ, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για την πιστοποίηση ευρύτερων γνώσεων στον τομέα της Πληροφορικής, καθώς και άλλων γνωστικών αντικειμένων ανέπτυξε ένα αξιόπιστο Σχήμα Πιστοποίησης, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Διεθνούς Προτύπου ΕΛΟΤ EN ISO/IEC 17024.

Η ACTA είναι διαπιστευμένος φορέας από τον κατά νόμο αρμόδιο οργανισμό, το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.), Αριθμός Πιστοποιητικού 594 σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC 17024. Συνεπώς η ACTA φέρει την ιδιότητα του διαπιστευμένου φορέα πιστοποίησης προσώπων, γεγονός που αποδεικνύει ότι η διαδικασία πιστοποίησης γίνεται με αμεροληψία και με τεκμηριωμένη επάρκεια ενώ παράλληλα καθιστά αναγνωρισμένα και αποδεκτά τα διαπιστευμένα πιστοποιητικά ως ισότιμα από τους Εθνικούς Φορείς Διαπίστευσης των χωρών – μελών της EA (European cooperation for Accreditation).

Η σχέση του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με την Πιστοποίηση υπάρχει από παλιά. Οι πρώτες δραστηριότητες πιστοποίησης γνώσεων Πληροφορικής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο ανάγονται στο 1994 οπότε και διαπιστώθηκε η αδήριτη ανάγκη για υψηλού επιπέδου και με επιστημονικά κριτήρια πιστοποίηση γνώσεων αυτού του είδους. Οι δραστηριότητες έγιναν σε συνεργασία με το ΕΛΚΕΠΑ διήρκεσαν από το έτος 1994 έως το 1996, και αφορούσαν την κατάρτιση και πιστοποίηση καθηγητών μέσης εκπαίδευσης. Από κει και πέρα με συνεχής δραστηριότητα στην πιστοποίηση γνώσεων διαφόρων αντικειμένων έφτασε σήμερα μέσω της ΑCTA να πιστοποιεί εκπαιδευτικά – εξεταστικά κέντρα που διενεργούν εξετάσεις πιστοποίησης για την απόκτηση αναγνωρισμένων από το Ελληνικό Δημόσιο διπλωμάτων.

Ο εκπαιδευτικός όμιλος dp studies αποτελεί σήμερα Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό και Εξεταστικό Κέντρο της ACTA με αποτέλεσμα να δίνει την δυνατότητα στους σπουδαστές του να εκπαιδευτούν και να αποκτήσουν τα αναγνωρισμένα διπλώματα της.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε περισσότερο!