Για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.
close
μήνυμα συστήματος

Πιστοποιήσεις Vellum

Κοινοποιηση στα social

Εκμάθηση και Πιστοποίηση Υπολογιστών στο Ηράκλειο

Στα Κέντρα Εκμάθησης Υπολογιστών dp studies στο Ηράκλειο, διενεργούνται μαθήματα για όλες τις Πιστοποιήσεις Πληροφορικής που αναγνωρίζονται στην Ελλάδα. Μία από αυτές είναι και η Πιστοποίηση της Vellum.

Διπλώματα Πληροφορικής Vellum

Τα διπλώματα Πληροφορικής του Οργανισμού Vellum Global Educational Services είναι διπλώματα που πιστοποιούν τις γνώσεις των σπουδαστών στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές και έχουν αναγνωριστεί επίσημα από το Ελληνικό Κράτος από το 2004. Είναι απαραίτητα για τις προσλήψεις του Δημοσίου και μοριοδοτούν τους Διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ για όλες τις ειδικότητες.

Εκτός από το Δημόσιο είναι απαραίτητο προσόν και για τον ιδιωτικό τομέα σε όλα τα επαγγέλματα που χρησιμοποιούνται ηλεκτρονικοί υπολογιστές.

Τα διπλώματα Πληροφορικής της Vellum μπορεί να τα αποκτήσει κάποιος στα Κέντρα Εκμάθησης Υπολογιστών dp studies έπειτα από την Πιστοποίηση του dp studies ως επίσημο εκπαιδευτικό και εξεταστικό κέντρο της Vellum.

Στοιχεία επικοινωνίας

dp studies - Κορωναίου 4, Ηράκλειο Κρήτης: τηλ. 2810 24.00.24
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00 - 22:00,
Σάββατο: 09:00 - 15:00, Κυριακή: κλειστά

dp studies - Μελίνας Μερκούρη 64, Ηράκλειο Κρήτης: τηλ. 2810 313.603
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή: 10:00 - 15:00 & 17:00 - 22:00,
Σάββατο: 09:00 - 15:00, Κυριακή: κλειστά

E-Mail

DP Studies: dpstudies@gmail.com

Vellum Global Educational Services

Η "Vellum Global Educational Services" είναι ένας "Cambridge Associate", που προσφέρει πρόγραμμα σπουδών και την αξιολόγηση ενώ παράλληλα παρέχει τον μηχανισμό εξετάσεων για τους υποψηφίους προκειμένου να αποκτήσουν "International Diplomas in IT Skills", που είναι "Cambridge Validated Awards" . Είναι ένας από τους κορυφαίους παρόχους Πιστοποιήσεων στην Ευρώπη των δεξιοτήτων Πληροφοριών για την Τεχνολογία και την Επικοινωνία. Ιδρύθηκε το 2002, προκειμένου να πιστοποιήσει τισ δεξιότητες πληροφορικής μαθητών, σπουδαστών και επαγγελματιών. Αποτελεί τον αποκλειστικό συνεργάτη του "Cambridge International Examinations", για όλες τις ευρωπαϊκές εκδόσεις των πιστοποιητικών IT Skills.

Η "Vellum Global Educational Services", ως αποτέλεσμα του χρόνου, της προσπάθειας και της πρακτικής εμπειρίας στις επιχειρήσεις, είναι ένας "Cambridge Associate" του "Cambridge International Examinations", προσφέροντας αξιολογήσεις επίσημα αναγνωρισμένες από τα Ευρωπαϊκά Υπουργεία Παιδείας. Προσφέρει επίσης ένα ευρύ φάσμα πιστοποιήσεων σε δεξιότητες πληροφορικής ώστε να πληρεί την αξιολόγηση των εκπαιδευομένων σε σύγχρονα προγράμματα κατάρτησης που χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Είναι εξειδικευμένο στην παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών αξιολόγησης σε παγκόσμιο επίπεδο και προσφέρει ένα πλήρες φάσμα εξετάσεων, διαπίστευσης και ανάπτυξης υπηρεσιών που να ανταποκρίνονται στα διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα, παρέχοντας λύσεις για να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και διαδικασιών αξιολόγησης σε όλη την Ευρώπη.

Τα διπλώματα της Vellum Global Educational Services στην Πληροφορική

 

1. Vellum IT Skills

Το Vellum IT Skills είναι ένα Δίπλωμα Δεξιοτήτων στην Τεχνολογία της Πληροφορικής. Απευθύνεται σε μαθητές όλων των βαθμίδων, φοιτητές, εργαζομένους, ανέργους και για να αποκτηθεί θα πρέπει ο υποψήφιος να εξεταστεί 45 λεπτά σε κάθε μία από τις παρακάτω ενότητες:

 • Χρήση Υπολογιστή και Διαχείριση Αρχείων (Windows)
 • Επεξεργασία Κειμένου (Word)
 • Λογιστικά Φύλλα (Excel)
 • Διαχείριση Πληροφοριών και Επικοινωνίες (Internet)
 • Παρουσιάσεις (PowerPoint)
 • Βάσεις Δεδομένων (Access)

Οι παραπάνω ενότητες μπορούν να δοθούν με οποιαδήποτε σειρά επιλέγοντας ο υποψήφιος πόσες θα δώσει σε κάθε εξεταστική ημέρα.

Οι εξετάσεις διενεργούνται από το Cambridge International Examinations με Αυτοματοποιημένο Σύστημα εξέτασης στα Ελληνικά και τα αποτελέσματα βγαίνουν αυτόματα από τον υπολογιστή.

2. Vellum IT SKILLS Proficiency

Το Vellum IT Skills Proficiency είναι ένα Επαγγελματικό Δίπλωμα Πληροφορικής και Επικοινωνιών. Είναι ένα δίπλωμα επαγγελματικής καταξίωσης στον χειρισμό του Η/Υ και του Internet. Απευθύνεται σε εφήβους, φοιτητές, ανέργους, εργαζομένους και Διευθυντικά στελέχη και εξετάζει γνώσεις για προχωρημένα θέματα σε όλα τα προγράμματα του βασικού διπλώματος IT Skills καθώς και την ικανότητα του επαγγελματία χρήστη στην επιτυχή «συνεργασία» όλων αυτών των προγραμμάτων, ικανότητα απαραίτητη σε ένα πραγματικό επαγγελματικό περιβάλλον εργασίας.

Τα μαθήματα τα οποία εξετάζονται είναι:

 • Word advanced,
 • Excel advanced,
 • Access advanced,
 • Power Point advanced,
 • Internet advanced (δημιουργία ιστοσελίδων)

Εκτός από τα 2 παραπάνω διπλώματα η Vellum διαθέτει διπλώματα και για άλλα εξειδικευμένα προγράμματα της Πληροφορικής τα οποία και αυτά μπορούν να αποκτηθούν στο dp studies.

Επίσης διαθέτει διπλώματα και σε άλλα αντικείμενα όπως Οικονομία, Διοίκηση, Marketing, Tουριστικά κ.α.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!