Για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.
close
μήνυμα συστήματος

Πανεπιστημιακές Σπουδές στην Κύπρο

Πανεπιστημιακές Σπουδές στην Κύπρο
Κοινοποιηση στα social
  • ΕπαναλαμβανόμεναΤμήματα
  • Ενημερωθείτε στο2810 24.00.24
  • Προσιτές Τιμές

Το Κυπριακό Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας αποτελεί μια άριστη λύση για όσους Έλληνες Φοιτητές επιθυμούν να σπουδάσουν σε ένα μεγάλο σύγχρονο Πανεπιστήμιο, αφού παρέχει σήμερα μια σειρά προπτυχιακών σπουδών, όπως Νομική, Ιατρική, Φαρμακευτική, Φυσικοθεραπεία, Νοσηλευτική, Αρχιτεκτονική, Πληροφορική, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Λογιστική, Επιστήμη του Αθλητισμού, Μαθηματικά, Βιολογία, Καλές Τέχνες, Μουσική, Χορός, Ψυχολογία, Δημοτική Εκπαίδευση και πάρα πολλές άλλες ειδικότητες αναγνωρισμένες από το ΔΟΑΤΑΠ.

Συγκεκριμένα όλοι οι τίτλοι των Προπτυχιακών που προσφέρονται είναι οι εξής:

Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων

Σχολή Επιστημών Αγωγής

Σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών και Κοινωνικών Επιστημών

Σχολή Νομικής

Σχολή Επιστημών και Μηχανικής

Σχολή Ιατρικής

Τo dp studies Γενικός Αντιπρόσωπος Κρήτης

Το dp studies, ως Γενικός Αντιπρόσωπος Κρήτης του Πανεπιστημίου της Λευκωσίας, έχει αναλάβει και το Γραφείο Εκπροσώπων του Πανεπιστημίου στην Κρήτη (πληροφορίες www.unic-crete.gr) και λειτουργεί ως επίσημο κέντρο ενημέρωσης, διευθετώντας όλες τις διαδικασίες έγκρισης και εγγραφής των φοιτητών στο Πανεπιστήμιο.

Διαδικασία Εγγραφής

Για να δείτε την Διαδικασία Εγγραφής για όλα τα προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα σπουδών, πατήστε: ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Ποιο είναι το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας είναι ένα ανεξάρτητο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ίσων ευκαιριών, που συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία της δυτικής εκπαίδευσης με υψηλά πρότυπα ποιότητας και διεθνή φιλοσοφία.

Θεωρείται σήμερα το μεγαλύτερο ιδιωτικό πανεπιστήμιο της Κύπρου και στεγάζεται σε υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Λευκωσία.

Η πανεπιστημιούπολη απαριθμεί 18 κτίρια. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας είναι το μόνο μη κρατικό πανεπιστήμιο στην Κύπρο που προσφέρει αληθινή εμπειρία πανεπιστημιούπολης. Στο σύνολο τους, πανεπιστήμιο και συνδεδεμένες μονάδες, απαριθμούν 20 κτίρια σε Κύπρο, Ελλάδα και Ρουμανία.

Το Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας πήρε την άδεια ως Πανεπιστήμιο το 2007 και προχώρησε σε μία επέκταση του κεντρικό κτιρίου και στην ανοικοδόμηση άλλων 5 κτιρίων με συνολική κάλυψη 7,322 τ.μ. Αυτή η επιπλέον χωρητικότητα ήταν εν μέρει απαραίτητη λόγω του αυξημένου αριθμού προσφερόμενων προγραμμάτων, για να παρέχει πιο εξειδικευμένες υπηρεσίες / εργαστήρια / αίθουσες διδασκαλίας και να φιλοξενήσει έναν πολύ μεγαλύτερο αριθμό μαθητών.

Συνολικά δηλαδή το Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας απαριθμεί 20 κτίρια, 66 αίθουσες, 60 εργαστήρια και studio και καλύπτει έκταση 33.320 τ.μ

Το Πανεπιστήμιο εργοδοτεί παραπάνω από 200 καθηγητές πλήρους απασχόλησης, 90% των οποίων είναι κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος, διασφαλίζοντας έτσι ένα περιβάλλον μάθησης που είναι ταυτόχρονα οικείο και ποιοτικό, εφάμιλλο μερικών από των καλύτερων πανεπιστημίων στον κόσμο.

Η Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Λευκωσίας έχει αυξήσει ραγδαία τη συλλογή της, με την προσθήκη 20.000 νέων βιβλίων, 39 βάσεων δεδομένων και 700 ηλεκτρονικών βιβλίων (e-books). Επιπλέον, εξασφάλισε πρόσβαση σε 4.000 ηλεκτρονικά περιοδικά από τους (πλήρη κείμενα) Elsevier και Wiley, αναβάθμισε τον on-line κατάλογο Aleph, εγκατέστησε τη δικτυακή ερευνητική πύλη MetaLib, τον λογισμικό πράκτορα διασύνδεσης πηγών SFX και το λογισμικό RefWorks. Επίσης, δημιούργησε Παιδικό Αναγνωστήριο. Όσον αφορά τη δικτύωση μεταξύ βιβλιοθηκών, συμμετέχει στον Συλλογικό Κατάλογο Κυπριακών Βιβλιοθηκών, σε Υπηρεσία Δανειστικής Βιβλιοθήκης μαζί με τα άλλα 3 μη κρατικά πανεπιστήμια, μια μικρή κοινοπραξία και στην ΚΕΒΕΠ (Κυπριακή Ένωση Βιβλιοθηκονόμων - Επιστημών Πληροφόρησης). Άλλες δραστηριότητες της Βιβλιοθήκης είναι η διοργάνωση συχνών εργαστηρίων κατάρτισης και ομάδων χρηστών, και η ετήσια ενημέρωση όλων των βάσεων δεδομένων.

Το Πανεπιστήμιο επιδιώκει την αριστεία στην εκπαίδευση μέσα από υψηλά πρότυπα διδασκαλίας, σ’ ένα ακαδημαϊκό περιβάλλον που διαρκώς βελτιώνεται. Πέρα από τη διδασκαλία στις αίθουσες, το Πανεπιστήμιο προσφέρει στους σπουδαστές την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, όπως είναι οι φοιτητικές λέσχες, ο αθλητισμός, οι δημόσιες διαλέξεις και σεμινάρια.

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας συμμετέχει ενεργά σε ευρωπαϊκά και τοπικά ερευνητικά προγράμματα ως εταίρος και ως συντονιστικός φορέας. Επιπλέον, το Πανεπιστήμιο έχει πάρει έγκριση για Πανεπιστημιακό Χάρτη Erasmus και συμμετέχει επίσημα στο Ευρωπαϊκό Σύστημα Μεταφοράς Πιστωτικών Μονάδων (ECTS). Το Πανεπιστήμιο συμμετέχει επίσης ενεργά στην κοινότητα με εκστρατείες για διάφορους σκοπούς, όπως η προστασία και βελτίωση του περιβάλλοντος. Σε αναγνώριση αυτού του έργου το ίδρυμα έχει λάβει το διεθνούς κύρους βραβείο Ηνωμένων Εθνών "Global 500”. Άλλα παραδείγματα κοινωφελούς εργασίας περιλαμβάνουν εκστρατείες για την καταπολέμηση της πείνας στον κόσμο και τη συγκέντρωση κεφαλαίων για ευγενείς σκοπούς. Μόνιμη δέσμευση του Πανεπιστημίου είναι και η βοήθεια που παρέχεται από καθηγητές σε τροφίμους των φυλακών που επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες στους τομείς της πληροφορικής, της τέχνης και της ψυχολογίας.

Πληροφορίες - Εγγραφές

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας επικοινωνήστε με τον εκπαιδευτικό όμιλο dp studies στα τηλέφωνα: 2810.313.603, 2810.285.627, 2810.24.00.24 ή επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα των Γραφείων Εκπροσώπων Κρήτης του Πανεπιστημίου της Λευκωσίας http://www.unic-crete.gr .

Photo Gallery

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: 

Αν επιθυμείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για το σεμινάριο, συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και εξειδικευμένος σύμβουλος του εκπαιδευτικού ομίλου dp studies θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να σας δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Εναλλακτικά τηλεφωνήστε στο dp studies ή επισκεφτείτε ένα από τα παραρτήματα του και δηλώστε τη συμμετοχή σας.

• 1ο Παράρτημα: Κορωναίου 4 (Κέντρο Ηρακλείου) – τηλ. 2810.24.00.24
• 2ο Παράρτημα: Μελίνας Μερκούρη 64 (Θέρισος)   – τηλ. 2810.313.603

ΣΚΟΠΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τα δεδομένα σας θα χρησιμοποιηθούν με μοναδικό σκοπό να επικοινωνήσουμε μαζί σας, για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα σεμινάρια που θα εκδηλώσετε ενδιαφέρον στην παρούσα φόρμα.

Φορμα εκδηλωσης ενδιαφεροντος
Παρακαλούμε συμπληρώστε παρακάτω
κάνοντας κλικ, τα σεμινάρια που σας ενδιαφέρουν.
Πληροφορικη
Ξενες γλωσσες
Επιδοτουμενα Προγραμματα
Marketing
Τουριστικα
Διαγωνισμοι ΑΣΕΠ
Σεμιναρια Διαφορων Ειδικοτητων
Υπηρεσιες
Μεταπτυχιακα στην Κυπρο Εξ' Αποστασεως
Πανεπιστημιακα Φροντιστηρια i-pass
Στοιχεια Επικοινωνιας Ενδιαφερομενου
Συχνές ερωτήσεις - απαντήσεις
  • 1. Πως μπορώ να ενημερώνομαι για τα προγράμματα σας