Για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.
close
μήνυμα συστήματος

Οικογενειακή Ιατρική

Κοινοποιηση στα social
  • ΕπαναλαμβανόμεναΤμήματα
  • Ενημερωθείτε στο2810 24.00.24
  • Κόστος σεμιναρίου12000€
  • Χωρίς Μετακινήσεις & έξοδα διαμονής
  • Γλώσσα: Ελληνική
  • Αναγνωρισμένο από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.
  • Διάρκεια: 3 έως 9 εξάμηνα
  • Εξετάσεις:1 φορά το εξάμηνο στην Κρήτη
  • Δεν απαιτείται καμία παρουσία στην Κύπρο

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, παρέχει πανω από 25 προγράμματα Μεταπτυχιακών σπουδών εξ’ αποστάσεως, στην Ελληνική γλώσσα, με πλήρη αναγνώριση από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. ως ισότιμα των Ελληνικών Α.Ε.Ι.

Ένα από αυτά είναι και το μεταπτυχιακό στην Οικογενειακή Ιατρική.

Οι σημερινές προκλήσεις στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, είτε ενισχύουν τα συστήματα υγείας, βελτιώνουν την ποιότητα της περίθαλψης των ασθενών είτε ενισχύουν την πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη, απαιτούν ισχυρή πρωτοβάθμια φροντίδα.  

Η ισχυρή πρωτοβάθμια φροντίδα με τη σειρά της προϋποθέτει αρμόδιους οικογενειακούς γιατρούς που σκέφτονται και επιθυμούν να αναπτύξουν νέες σχέσεις με ασθενείς και άλλους επαγγελματίες υγείας στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια φροντίδα.

Για να αντιμετωπίσει αυτές τις παγκόσμιες προκλήσεις για την υγεία του πληθυσμού, η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας προσφέρει ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα στην οικογενειακή ιατρική που παραδίδεται εξ ολοκλήρου στο διαδίκτυο.

Πρόκειται για ένα διαρθρωμένο πρόγραμμα συνεχούς επαγγελματικής εξέλιξης για τους ιατρούς που εργάζονται ως Οικογενειακοί Ιατροί ή στην κοινότητα με ειδικό ρόλο στην εσωτερική ιατρική, την παιδιατρική ή τη γυναικολογία.  

Μέσω του μεταπτυχιακού τίτλου δίνεται ευκαιρία σε γιατρούς πρωτοβάθμιας περίθαλψης να γίνουν Μέλοι του Royal College of General Practitioners (RCGP) 

Πρόσβαση σε Περαιτέρω Σπουδές

Οι απόφοιτοι του Προγράμματος αυτού θα είναι σε θέση να επιδιώξουν περαιτέρω σπουδές στο γνωστικό πεδίο της Δημόσιας Διοίκησης ή γενικότερα στο γνωστικό πεδίο της διοίκησης σε διδακτορικό επίπεδο.

Πληροφορίες - Εγγραφές

Για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες για το κόστος, το αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών, τη Διαδικασία Εγγραφής κ.α του Μεταπτυχιακού στην Οικογενειακή Ιατρική πατήστε: Μεταπτυχιακό Εξ Αποστάσεως στην Οικογενειακή Ιατρική.

Για πληροφορίες σχετικά με όλα τα άλλα προγράμματα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, επικοινωνήστε με τον εκπαιδευτικό όμιλο dp studies στα τηλέφωνα: 2810.313.603, 2810.285.627, 2810.24.00.24 ή επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα των Γραφείων Εκπροσώπων Κρήτης του Πανεπιστημίου της Λευκωσίας http://www.unic-crete.gr .

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: 

Αν επιθυμείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για το σεμινάριο, συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και εξειδικευμένος σύμβουλος του εκπαιδευτικού ομίλου dp studies θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να σας δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Εναλλακτικά τηλεφωνήστε στο dp studies ή επισκεφτείτε ένα από τα παραρτήματα του και δηλώστε τη συμμετοχή σας.

• 1ο Παράρτημα: Κορωναίου 4 (Κέντρο Ηρακλείου) – τηλ. 2810.24.00.24
• 2ο Παράρτημα: Μελίνας Μερκούρη 64 (Θέρισος)   – τηλ. 2810.313.603

ΣΚΟΠΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τα δεδομένα σας θα χρησιμοποιηθούν με μοναδικό σκοπό να επικοινωνήσουμε μαζί σας, για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα σεμινάρια που θα εκδηλώσετε ενδιαφέρον στην παρούσα φόρμα.

Φορμα εκδηλωσης ενδιαφεροντος
Παρακαλούμε συμπληρώστε παρακάτω
κάνοντας κλικ, τα σεμινάρια που σας ενδιαφέρουν.
Μεταπτυχιακα στην Κυπρο Εξ' Αποστασεως
Πληροφορικη
Ξενες γλωσσες
Επιδοτουμενα Προγραμματα
Marketing
Τουριστικα
Διαγωνισμοι ΑΣΕΠ
Σεμιναρια Διαφορων Ειδικοτητων
Υπηρεσιες
Πανεπιστημιακα Φροντιστηρια i-pass
Στοιχεια Επικοινωνιας Ενδιαφερομενου