Για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.
close
μήνυμα συστήματος

Πιστοποιήσεις CISCO

Κοινοποιηση στα social

Μαθήματα για εξειδικευμένες Πιστοποιήσεις CISCO στο Ηράκλειο

Στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης dp studies στο Ηράκλειο, διενεργούνται μαθήματα για όλες τις Εξειδικευμένες Πιστοποιήσεις Πληροφορικής της CISCO.

Διεθνείς Πιστοποιήσεις CISCO

Η CISCO είναι μια από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως εταιρειες στο χώρο των Τεχνολογιών Δικτύωσης.

Είναι πρωτοπόρα σε τεχνολογίες όπως:

Ασύρματη δικτύωση, Οπτική δικτύωση, Ασφάλεια, Συστηματοποίηση, Διαχείριση και Αυτοματοποίηση Δικτύων, Φυσική Ασφάλειας και Ασφάλειας Κτιρίων, Παροχή Βίντεο και Περιεχομένου, Φωνή και Ενοποιημένες Επικοινωνίες, Routers, Switches, Λογισμικά Cisco, Υπηρεσίες Δικτύωσης Εφαρμογών, Δικτύωση Συστημάτων Αποθήκευσης κλπ

Τα εξειδικευμένα διπλώματα Πληροφορικής της CISCO μπορεί να τα αποκτήσει κάποιος στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης dp studies έπειτα από την Πιστοποίηση του dp studies ως ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ CISCO στον Νομό Ηρακλείου.

Στοιχεία επικοινωνίας

dp studies - Κορωναίου 4, Ηράκλειο Κρήτης: τηλ. 2810 24.00.24
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00 - 22:00,
Σάββατο: 09:00 - 15:00, Κυριακή: κλειστά

dp studies - Μελίνας Μερκούρη 64, Ηράκλειο Κρήτης: τηλ. 2810 313.603
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή: 10:00 - 15:00 & 17:00 - 22:00,
Σάββατο: 09:00 - 15:00, Κυριακή: κλειστά

E-Mail

DP Studies: dpstudies@gmail.com

ΟΙ Πιστοποιήσεις της CISCO είναι οι εξής:

CISCO IT Essentials (PC Hardware and Software) 

Το IT Essentials είναι το πρώτο βήμα του καταρτιζόμενου με τις τεχνολογίες των υπολογιστών και δικτύων. Η καταρτιζόμενοι που ολοκληρώνουν το αντίστοιχο σεμινάριο είναι σε θέση να εξεταστούν στον τρόπο που δουλεύουν τα εσωτερικά εξαρτήματα ενός υπολογιστή, στο πως να συναρμολογούν ένα υπολογιστή, στο πώς να φτιάχνουν έναν υπολογιστή που έχει χαλάσει, στο πως να κάνουν εγκατάσταση ενός λειτουργικού συστήματος ή οποιουδήποτε προγράμματος, στο πως λειτουργούν όλα τα είδη των εκτυπωτών και των σαρωτών και πως συνδέονται με έναν υπολογιστή ή ένα δίκτυο, στο πώς να αντιμετωπίσουν βασικά και προηγμένα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν σε ένα δίκτυο και γενικά σε ότι έχει να κάνει με τεχνικές γνώσεις πάνω στους υπολογιστές, στις περιφερειακές τους συσκευές και στα δίκτυα.

Cisco CCNA Exploration

To CCNA Exploration (Πιστοποιημένος Ειδικός Δικτύων CISCO) είναι ένα Επαγγελματικό Δίπλωμα που εξετάζει θέματα δικτυακών τεχνολογιών και πρωτοκόλλων σε βάθος ανάλογων αυτών που διδάσκονται σε πανεπιστημιακό επίπεδο. Οι σπουδαστές εξετάζονται στις βασικές τεχνολογίες και τα πρωτόκολλα δρομολόγησης (routing), μεταγωγής (switching) και άλλων τεχνολογιών υψηλού επιπέδου. Απευθύνεται σε όσους θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με τον σχεδιασμό, εγκατάσταση και συντήρηση δικτύ-ων υπολογιστών και επιθυμούν να αποκτήσουν πιστοποίηση διεθνώς αναγνωρισμένη.  

Cisco CCNA Security

Το CCNA  Security απευθύνεται στους κατόχους της πιστοποίησης CCNA και στους απόφοιτους του σεμιναρίου CCNA Exploration. Είναι το επόμενο βήμα που πρέπει να κάνει ο καταρτιζόμενος ο οποίος θέλει να ενισχύσει τις δεξιότητες του λόγω της αυξανόμενης ζήτησης  επαγγελματιών στην Ασφάλεια Δικτύων. 

Η εκπαίδευση αφορά τους επαγγελματίες IT που θέλουν να ενισχύσουν τις γνώσεις τους και τους σπουδαστές που εγγράφονται στα πτυχιακά προγράμματα τεχνολογίας στα ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Το δίπλωμα εξετάζει έννοιες της ασφάλειας καθώς και τις βασικές δεξιότητες που απαιτούνται για την εγκατάσταση, την αντιμετώπιση προβλημάτων και την συντήρηση των δικτυακών συσκευών για τη διατήρηση της ακεραιότητας, της εμπιστευτικότητας, και της διαθεσιμότητας των δεδομένων και των συσκευών.