Για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.
close
μήνυμα συστήματος

Γενικά

Κοινοποιηση στα social

Η Πιστοποίηση Επαγγελματικών Δεξιοτήτων είναι μια έννοια που υπάρχει σε όλες τις χώρες του Κόσμου εδώ και πάρα πολλά χρόνια ως έννοια συνυφασμένη με την Αγορά Εργασίας. Τα Επαγγελματικά Περιγράμματα αναφέρονται σε Πιστοποιήσεις σε πάρα πολλά επαγγέλματα (π.χ. Υδραυλικών, Μηχανικών Αυτοκινήτων, Χειριστών Μηχανημάτων, Δακτυλογράφων, Κομμωτών, Security κλπ) και καθιερώνονται πλέον και στην Ελλάδα, με νόμο για τα επαγγέλματα που συνήθως δεν υπάρχει πτυχίο από Πανεπιστήμια.

Στην Ελλάδα την Πιστοποίηση την γνωρίσαμε εδώ και πολλά χρόνια από τα διπλώματα των ξένων γλωσσών και φυσικά τα τελευταία χρόνια από τα διπλώματα πληροφορικής.

Τα διπλώματα Πληροφορικής των φορέων Πιστοποίησης είναι διπλώματα που πιστοποιούν τις γνώσεις των σπουδαστών στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές και έχουν αναγνωριστεί επίσημα από το Ελληνικό Κράτος από το 2004.

Είναι απαραίτητα για τις προσλήψεις του Δημοσίου και μοριοδοτούν τους Διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ για όλες τις ειδικότητες. Εκτός το Δημόσιο είναι απαραίτητο προσόν και για τον ιδιωτικό τομέα σε όλα τα επαγγέλματα που χρησιμοποιούνται ηλεκτρονικοί υπολογιστές.

Τα διπλώματα Πληροφορικής μπορεί να τα αποκτήσει κάποιος στα Κέντρα Εκμάθησης Υπολογιστών dp studies έπειτα από την Πιστοποίηση του dp studies ως επίσημο εκπαιδευτικό και εξεταστικό κέντρο των αναγνωρισμένων στην Ελλάδα Φορέων Πιστοποίησης.

Οι Φορείς Πιστοποίησης με τους οποίους συνεργάζεται ο εκπαιδευτικός όμιλος dp studies είναι:

  • CISCO
  • CAMBRIDGE
  • VELLUM
  • ECDL
  • ACTA
  • UNICERT

Επίσης εκτός από τα Διπλώματα Πληροφορικής, Διπλώματα για τα Επαγγελματικά Περιγράμματα μπορούν να αποκτήσουν οι ενδιαφερόμενοι συνήθως σε ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ έπειτα από συμβάσεις που αυτά υπογράφουν με αντίστοιχους Φορείς Πιστοποίησης.

Το dp studies λειτουργεί νόμιμα ως ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ από το 1995 και από το 2013 αδειοδοτήθηκε με τα κριτήρια του νέου νόμου για την ιδιωτική εκπαίδευση ως ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ επιπέδου 2 (Αρ. Αδείας 2000146)

Εκτός των διπλωμάτων πληροφορικής που τόσα χρόνια προσφέρει με απόλυτη επιτυχία, εκπαιδεύει και πιστοποιεί στις Ξένες Γλώσσες και σε άλλες πολύ χρήσιμες ειδικότητες όλων των επαγγελμάτων.

Στοιχεία επικοινωνίας

dp studies - Κορωναίου 4, Ηράκλειο Κρήτης: τηλ. 2810 24.00.24
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00 - 22:00,
Σάββατο: 09:00 - 15:00, Κυριακή: κλειστά

dp studies - Μελίνας Μερκούρη 64, Ηράκλειο Κρήτης: τηλ. 2810 313.603
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή: 10:00 - 15:00 & 17:00 - 22:00,
Σάββατο: 09:00 - 15:00, Κυριακή: κλειστά

E-Mail

DP Studies: dpstudies@gmail.com