Για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.
close
μήνυμα συστήματος

Ακαδημαϊκά αγγλικά - Δίπλωμα IELTS

Ακαδημαϊκά αγγλικά - Δίπλωμα IELTS
Κοινοποιηση στα social
  • ΕπαναλαμβανόμεναΤμήματα
  • Διάρκεια σεμιναρίου:20 ώρες
  • Κόστος σεμιναρίου290€

Με τον όρο Ακαδημαϊκά Αγγλικά εννοούμε τις γνώσεις Αγγλικών που οδηγούν στην απόκτηση ενός αναγνωρισμένου διπλώματος Αγγλικών το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εισαγωγή φοιτητών σε ξένα πανεπιστήμια.

IELTS

Το IELTS (Academic), του Βρετανικού Συμβουλίου (British Council σε συνεργασία με IDP: IELTS Australia και Cambridge English Language Assessment), είναι προαπαιτούμενο για την εισαγωγή σε Αγγλόφωνα Πανεπιστήμια του εξωτερικού και απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να σπουδάσουν σε επίπεδο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε μια Αγγλόφωνη χώρα.

Είναι διαβαθμισμένο τεστ που εξετάζει και τις τέσσερις δεξιότητες (Listening, Speaking, Writing, Reading) και κατατάσσει τον υποψήφιο στην αντίστοιχη βαθμίδα γλωσσομάθειας.

To IELTS είναι η δημοφιλέστερη εξέταση Αγγλικών στον κόσμο για λόγους εκπαίδευσης, εργασίας και μετανάστευσης. Ξεχωρίζει για την face to face προφορική εξέταση αξιολόγησης των ικανοτήτων επικοινωνίας στα Αγγλικά.

Το IELTS αναγνωρίζεται από πάνω από 9.000 οργανισμούς σε περισσότερες από 140 χώρες σε όλο τον κόσμο και κάθε χρόνο πραγματοποιούνται πάνω από 2,7 εκατομμύρια εξετάσεις.

Στην Ελλάδα, αναγνωρίζεται από το ΑΣΕΠ ως πιστοποίηση γνώσης της Αγγλικής γλώσσας σε επίπεδα Β1 (με βαθμολογία από 3 έως 4), Β2 (με βαθμολογία από 4.5 έως 5.5), Γ1 (με βαθμολογία από 6 έως 7) και Γ2 (με βαθμολογία από 7.5 και πάνω).

Σεμινάρια στο dp studies για το Δίπλωμα IELTS

Το dp studies αναλαμβάνει με επιτυχία όσους φοιτητές ή ενήλικες επιθυμούν να αποκτήσουν το Δίπλωμα IELTS με σκοπό την εισαγωγή τους σε ξένα πανεπιστήμια.

Τα μαθήματα για το IELTS ανάλογα με τον επιθυμητό χρόνο απόκτησης του πτυχίου, διεξάγονται σε τμήμα με 2 ή 3 δίωρα την εβδομάδα και σε ιδιαίτερα ανάλογα με την δυνατότητα και τις επιθυμίες του καταρτιζομένου.

Photo Gallery

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: 

Αν επιθυμείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για το σεμινάριο, συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και εξειδικευμένος σύμβουλος του εκπαιδευτικού ομίλου dp studies θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να σας δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Εναλλακτικά τηλεφωνήστε στο dp studies ή επισκεφτείτε ένα από τα παραρτήματα του και δηλώστε τη συμμετοχή σας.

• 1ο Παράρτημα: Κορωναίου 4 (Κέντρο Ηρακλείου) – τηλ. 2810.24.00.24
• 2ο Παράρτημα: Μελίνας Μερκούρη 64 (Θέρισος)   – τηλ. 2810.313.603

ΣΚΟΠΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τα δεδομένα σας θα χρησιμοποιηθούν με μοναδικό σκοπό να επικοινωνήσουμε μαζί σας, για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα σεμινάρια που θα εκδηλώσετε ενδιαφέρον στην παρούσα φόρμα.

Φορμα εκδηλωσης ενδιαφεροντος
Παρακαλούμε συμπληρώστε παρακάτω
κάνοντας κλικ, τα σεμινάρια που σας ενδιαφέρουν.
Ξενες γλωσσες
Πληροφορικη
Επιδοτουμενα Προγραμματα
Τουριστικα
Marketing
Διαγωνισμοι ΑΣΕΠ
Σεμιναρια Διαφορων Ειδικοτητων
Μεταπτυχιακα στην Κυπρο Εξ' Αποστασεως
Πανεπιστημιακες Σπουδες (Προπτυχιακα)
Υπηρεσιες
Πανεπιστημιακα Φροντιστηρια i-pass
Στοιχεια Επικοινωνιας Ενδιαφερομενου
Συχνές ερωτήσεις - απαντήσεις
  • 1. Πως μπορώ να πληρώσω για τα σεμινάρια;
  • 2. Είμαι εισηγητής πως μπορώ να κάνω αίτηση για συνεργασία μαζί σας
  • 3. Που διεξάγονται τα Σεμινάρια;
  • 4. Με το πέρας του σεμιναρίου παίρνω πιστοποίηση;
  • 5. Πως μπορώ να ενημερώνομαι για τα προγράμματα σας