Για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.
close
μήνυμα συστήματος

Εξ’ αποστάσεως Μεταπτυχιακές και Προπτυχιακές Σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας

Εξ’ αποστάσεως Μεταπτυχιακές και Προπτυχιακές Σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας
Κοινοποιηση στα social
26.07.2016

O εκπαιδευτικός όμιλος dp studies, 25 χρόνια πρωτοπόρος στην Ιδιωτική Εκπαίδευση, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το κορυφαίο πανεπιστήμιο της Κύπρου το Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας. Μέσω αυτής της συνεργασίας το dp studies προσφέρει Προπτυχιακές και Μεταπτυχιακές Σπουδές εξ’ αποστάσεως από την Κρήτη. Ο Εκπαιδευτικός όμιλος dp studies αναλαμβάνει την Αντιπροσώπευση του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στην Κρήτη και πέρα από τις εξ’ αποστάσεως σπουδές αναλαμβάνει και όλες τις διαδικασίες για να ενημερώσει επίσημα και να εγγράψει τον κάθε ενδιαφερόμενο και στις δια ζώσης προπτυχιακές, μεταπτυχιακές ή διδακτορικές σπουδές σε όλες τις ειδικότητες του Πανεπιστημίου.

Μεταπτυχιακά εξ’ Αποστάσεως

Το Πανεπιστήμιο ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ, παρέχει πανω από 25 προγράμματα Μεταπτυχιακών σπουδών εξ’ αποστάσεως, στην Ελληνική γλώσσα, με πλήρη αναγνώριση από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. ως ισότιμα των Ελληνικών Α.Ε.Ι. 

Διάρκεια Σπουδών - Διαδικασίας Εκπαίδευσης

  • Η Διάρκεια Σπουδών είναι από 3 έως 10 ακαδημαϊκά εξάμηνα (πλήρης ή μερική φοίτηση)
  • H Γλώσσα Διδασκαλίας είναι η Ελληνική ή η Αγγλική
  • Τα μαθήματα γίνονται εξ’ αποστάσεως με Ασύγχρονη και Σύγχρονη Εκπαίδευση χωρίς να απαιτηθεί καμία παρουσία στην Κύπρο
  • Οι σπουδαστές χωρίζονται σε ολιγομελείς ομάδες (μικρές εκπαιδευτικές τάξεις)
  • Υπάρχει Εκπαιδευτικός Σύμβουλος για κάθε σπουδαστή που τον κατευθύνει στο μεταπτυχιακό και επικοινωνεί μαζί του με σύγχρονο σύστημα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης
  • Τα μαθήματα πέραν των εργασιών εξετάζονται με γραπτές εξετάσεις, που γίνονται μια φορά το εξάμηνο σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη
  • Το κόστος πληρώνεται σε μηνιαίες δόσεις (ανάλογα με τα μαθήματα που δηλώνονται ανά εξάμηνο)
  • Η έναρξη των προγραμμάτων είναι τον Οκτώβριο και τον Φεβρουάριο
  • Υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης μαθημάτων και τη θερινή περίοδο (έως 15 ECTS)

Για περισσότερες πληροφορίες για όλα τα αναλυτικά προγράμματα σπουδών κάθε μεταπτυχιακού εξ αποστάσεως που προσφέρει το Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας πατήστε: Μεταπτυχιακά Εξ' απαοσάσεως από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας .

Μεταπτυχιακά Δια ζώσης

Το Πανεπιστήμιο ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ, προσφέρει Μεταπτυχιακά και με φυσική παρουσία (Δια ζώσης) στην Ελληνική γλώσσα, με πλήρη αναγνώριση από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. ως ισότιμα των Ελληνικών Α.Ε.Ι.

Αν σας ενδιαφέρει να ενημερωθείτε για τα μεταπτυχιακά Δια Ζώσης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας επικοινωνήστε με τον εκπαιδευτικό όμιλο dp studies στο 2810.24.00.24. 

Προπτυχιακά Δια ζώσης ή Εξ' Αποστάσεως

Το Κυπριακό Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας παρέχει σήμερα μια σειρά προπτυχιακών δια ζώσης (δηλ. παρακολουθώντας στην Κύπρο) όπως Νομική, Ιατρική, Φαρμακευτική, Φυσικοθεραπεία, Νοσηλευτική, Αρχιτεκτονική, Πληροφορική, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Λογιστική, Επιστήμη του Αθλητισμού, Μαθηματικά, Βιολογία, Καλές Τέχνες, Μουσική, Χορός, Ψυχολογία, Δημοτική Εκπαίδευση και άλλες 40 ειδικότητες αναγνωρισμένες από το ΔΟΑΤΑΠ.

Εκτός των προπτυχιακών δια Ζώσης προσφέρει και προπτυχιακά εξ αποστάσεως σε κάποιες ειδικότητες.

Τα προπτυχιακά είναι όλα αναγνωρισμένα από τον ΔΟΑΤΑΠ.

Το dp studies, ως Γενικός Αντιπρόσωπος Κρήτης του Πανεπιστημίου της Λευκωσίας, λειτουργεί ως επίσημο κέντρο ενημέρωσης, διευθετώντας όλες τις διαδικασίες έγκρισης και εγγραφής των φοιτητών στο Πανεπιστήμιο.

Για περισσότερες πληροφορίες για όλα τα αναλυτικά προγράμματα σπουδών κάθε προπτυχιακού Δια Ζώσης ή εξ αποστάσεως που προσφέρει το Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας πατήστε: Προπτυχιακά από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας .

Διαδικασία Εγγραφής

Για να δείτε την Διαδικασία Εγγραφής για όλα τα προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα σπουδών, πατήστε: ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Ποιο είναι το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας πατήστε εδώ.

Πληροφορίες - Εγγραφές

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας επικοινωνήστε με τον εκπαιδευτικό όμιλο dp studies στα τηλέφωνα: 2810.313.603, 2810.285.627, 2810.24.00.24 ή επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα των Γραφείων Εκπροσώπων Κρήτης του Πανεπιστημίου της Λευκωσίας http://www.unic-crete.gr .