Για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.
close
μήνυμα συστήματος

Δωρεάν e-book "Κάντε πελάτες μέσα από το Facebook"

Δωρεάν e-book
Κοινοποιηση στα social
22.05.2020

του Δημήτρη Παπαματθαιάκη

*Ο Δημήτρης Παπαματθαιάκης είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης, Σύμβουλος Marketing, ιδρυτής και Δ/ντης Σπουδών του Εκπαιδευτικού Ομίλου dp studies

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ E-BOOK

Είναι γεγονός ότι τα social media έχουν μπει στην καθημερινότητα μας τόσο πολύ, με αποτέλεσμα να αφιερώνουμε πάρα πολύ χρόνο σε αυτά και πέρα από την ενημέρωση ή ψυχαγωγία που μας προσφέρουν, τα χρησιμοποιούμε και για την επικοινωνία μεταξύ μας, αντικαθιστώντας άλλα παραδοσιακά κανάλια επικοινωνίας τα οποία χρησιμοποιούσαμε μέχρι τώρα.

Ειδικά το Facebook έχει σε κάθε χώρα εκατομμύρια συνδρομητές και αν χρησιμοποιηθεί σωστά από τους επαγγελματίες, μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό μέσο για να προωθήσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους.

Η επαγγελματική όμως χρησιμοποίηση του Facebook διαφέρει κατά πολύ από τον τρόπο που το χειρίζεται ένας απλός χρήστης και γι’ αυτό πέρα από τις τεχνικές γνώσεις που πρέπει να έχει ο κάθε επαγγελματίας, χρειάζεται και ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ.

Ο οδηγός αυτός φτιάχτηκε για όσους θέλουν να αποκτήσουν πελάτες μέσα από το Facebook και επιθυμεί να τους δώσει το έναυσμα για να ξεκινήσουν.

Η στρατηγική που θα αναλυθεί προέρχεται μέσα από επιτυχημένες τακτικές που έχουμε χρησιμοποιήσει στον Εκπαιδευτικό Όμιλο dp studies και πιστεύουμε να αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια σας.

 

Καλή ανάγνωση

Δημήτρης Παπαματθαιάκης