Για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.
close
μήνυμα συστήματος

Αυτοματοποίηση γραφείου για προχωρημένους χρήστες

Κοινοποιηση στα social
 • ΕπαναλαμβανόμεναΤμήματα
 • Διάρκεια σεμιναρίου:75 ώρες
 • Κόστος σεμιναρίου675€

Η ειδικότητα «Αυτοματοποίηση Γραφείου Για Προχωρημένους Χρήστες» διαρκεί περίπου 2 μήνες και περιλαμβάνει προγράμματα της Αυτοματοποίησης Γραφείου σε επίπεδο Advanced.

Έτσι ο σπουδαστής αποκτά μεγαλύτερη υποδομή στην χρήση αυτών των προγραμμάτων ώστε να μπορεί να ονομαστεί προχωρημένος χρήστης.

Μετά το τέλος του σεμιναρίου ο σπουδαστής είναι σε θέση να εξεταστεί και να αποκτήσει τα επαγγελματικά Διπλώματα ECDL EXPERT ή CAMBRIDGE PROFICIENCY ή VELLUM PROFICIENCY.

Διδάσκονται:

Εκπαιδευτικές ενότητες σεμιναρίου

 • Word Advanced

Υψηλού επιπέδου επεξεργασία κειμένου. Δημιουργία πολύπλοκων εντύπων και μεγάλων εγγράφων που περιλαμβάνουν πίνακες περιεχομένων, ευρετήρια, φόρμες, γραφικά, σύνδεση και ενσωμάτωση αντικειμένων που έχουν δημιουργηθεί σε άλλα προγράμματα. Ο σπουδαστής αποκτά τη δυνατότητα να μπορεί να χειριστεί εργαλεία, όπως οι μακροεντολές, να ολοκληρώνει προχωρημένες λειτουργίες συγχώνευσης αλληλογραφίας αλλά και να χειρίζεται μεγάλα έγγραφα τα οποία μπορούν να είναι αποτελέσματα ομαδικής εργασίας.

 • Excel Advanced

Εκμάθηση πολύπλοκων υπολογισμών, συνδυασμένες συναρτήσεις, σύνθετα φίλτρα, μακροεντολές και φόρμες. Οικονομικές συναρτήσεις , συγκεντρωτικοί πίνακες (Pivot tables), προχωρημένες λειτουργίες γραφημάτων, σενάρια και αναζήτηση στόχων, καθιστούν τον σπουδαστή ικανό να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητες των υπολογιστικών φύλλων του Excel και χρησιμοποιώντας προχωρημένες τεχνικές σε ένα μεγάλο όγκο δεδομένων, να κάνει μια ολοκληρωμένη ανάλυση δεδομένων.

 • PowerPoint Advanced

Αρχές δημιουργίας σωστών και επαγγελματικών παρουσιάσεων με προχωρημένες τεχνικές. Εκμάθηση των προγραμμάτων Microsoft Graph και Photo Editor για την επεξεργασία των γραφημάτων και των εικόνων που εμπλουτίζουν την παρουσίαση μας. Προσαρμοσμένες προβολές και ενσωμάτωση αντικειμένων OLE. Προσαρμογή κίνησης των αντικειμένων με εξειδικευμένους τρόπους.

 • Access Advanced

Προχωρημένη επεξεργασία βάσης δεδομένων δημιουργώντας ερωτήματα διασταύρωσης, ενημέρωσης, διαγραφής και προσάρτησης. Δημιουργία δευτερευόντων φορμών καθώς και εκθέσεις με υπολογιζόμενα πεδία και τρέχοντα αθροίσματα. Αυτοματοποίηση της εργασίας μας με τη δημιουργία μακροεντολών καθώς και με την εισαγωγή και εξαγωγή δεδομένων από το πρόγραμμα της Microsoft Access.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: 

Αν επιθυμείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για το σεμινάριο, συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και εξειδικευμένος σύμβουλος του εκπαιδευτικού ομίλου dp studies θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να σας δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Εναλλακτικά τηλεφωνήστε στο dp studies ή επισκεφτείτε ένα από τα παραρτήματα του και δηλώστε τη συμμετοχή σας.

• 1ο Παράρτημα: Κορωναίου 4 (Κέντρο Ηρακλείου) – τηλ. 2810.24.00.24
• 2ο Παράρτημα: Μελίνας Μερκούρη 64 (Θέρισος)   – τηλ. 2810.313.603

ΣΚΟΠΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τα δεδομένα σας θα χρησιμοποιηθούν με μοναδικό σκοπό να επικοινωνήσουμε μαζί σας, για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα σεμινάρια που θα εκδηλώσετε ενδιαφέρον στην παρούσα φόρμα.

Φορμα εκδηλωσης ενδιαφεροντος
Παρακαλούμε συμπληρώστε παρακάτω
κάνοντας κλικ, τα σεμινάρια που σας ενδιαφέρουν.
Πληροφορικη
Ξενες γλωσσες
Επιδοτουμενα Προγραμματα
Τουριστικα
Marketing
Σεμιναρια Διαφορων Ειδικοτητων
Μεταπτυχιακα στην Κυπρο Εξ' Αποστασεως
Πανεπιστημιακες Σπουδες (Προπτυχιακα)
Υπηρεσιες
Στοιχεια Επικοινωνιας Ενδιαφερομενου
Συχνές ερωτήσεις - απαντήσεις
 • 1. Πως μπορώ να πληρώσω για τα σεμινάρια;
 • 2. Είμαι εισηγητής πως μπορώ να κάνω αίτηση για συνεργασία μαζί σας
 • 3. Που διεξάγονται τα Σεμινάρια;
 • 4. Με το πέρας του σεμιναρίου παίρνω πιστοποίηση;
 • 5. Πως μπορώ να ενημερώνομαι για τα προγράμματα σας