Για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.
close
μήνυμα συστήματος

Απονομή πτυχίων 2005

Απονομή πτυχίων 2005

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η εκδήλωση απονομής των διπλωμάτων των παιδικών τμημάτων του dp studies.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε εκ μέρους του Πανεπιστημίου του Cambridge η Κυρία Ναουμίδου η οποία μίλησε στα παιδιά για το Πανεπιστήμιο του Cambridge, για τα διεθνούς κύρους και αναγνώρισης διπλώματα του και έκανε συμβολικά και τις πρώτες απονομές.

Επίσης παρευρέθηκε ο Διευθύνων σύμβουλος της εκδοτικής εταιρείας Γκιούρδας κ. Βασίλειος Γκιούρδας ο οποίος μίλησε για τα αξιόλογα βιβλία που γράφονται από την συγγραφική ομάδα του dp studies και εκδίδονται από την εταιρεία του, αποκλειστικά για τις ανάγκες της σχολής.

Στην εκδήλωση επίσης παρευρέθηκε ο κύριος Μανιουδάκηςεκπρόσωπος της εταιρείας Forthnet ο οποίος ανέλυσε στους μικρούς μαθητές τους κινδύνους του Internet και το τι πρέπει να προσέξουν δουλεύοντας με αυτό.

Ομιλίες στους μικρούς μαθητές και γονείς έκαναν επίσης οι κύριοι Παπαματθαιάκης Δημήτριος, Καρατζάνης Ιωάννης και Παπαματθαιάκη Μαρία.

Τέλος έγιναν όλες οι απονομές των Διπλωμάτων Cambridge σε όλες τις τάξεις των παιδικών τμημάτων της σχολής και μοιράστηκαν δώρα σε όλους τους μαθητές.

14.06.2005

Photo Gallery