Για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.
close
μήνυμα συστήματος

Απονομή πτυχίων 2009

Απονομή πτυχίων 2009

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η εκδήλωση απονομής των διπλωμάτων των παιδικών τμημάτων του dp studies.

Στην εκδήλωση μίλησε εκ’ μέρους του εκπαιδευτικού οργανισμού dp studies o κύριος Δημήτρης Παπαματθαιάκης ο οποίος ανέλυσε στους μικρούς μαθητές τους στόχους και τους σκοπούς του ολοκληρωμένου προγράμματος σπουδών των παιδικών τμημάτων του dp studies καθώς και τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές Δημοτικού - Γυμνασίου μπορούν στο dpstudies να απκκτήσουν την απαραίτητη Παιδεία Πληροφρορικής που θα τους βοηθήσει να ανταπεξέλθουν στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς εργασίας.

Επίσης εκ μέρους του dp studies μίλησαν η Δ/ντρια Σπουδών της σχολής κυρία Παπαματθαιάκη Μαρία καθώς και οι καθηγήτριες Αλεξάκη Εύη και Καραγιαννάκη Χρύσα οι οποίες ανέλυσαν τον τρόπο δουλειάς του dp studies στα παιδικά τμήματα μέσα από ένα σύνολο ασκήσεων και projects και έπειτα φώναξαν ομάδες μαθητών να παρουσιάσουν ενδεικτικά κάποιες ολοκληρωμένες εργασίες τους.

Ακολούθησαν οι απονομές διπλωμάτων του Cambridge σε όλους τους επιτυχόντες μαθητές καθώς και οι απονομές των διπλωμάτων των τάξεων του dp studies kids κατά την σχολική χρονιά 2008-09.

Συγχρόνως οι γονείς των μαθητών είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από όλους τους καθηγητές της σχολής για την πρόοδο των παιδιών τους.

Η εκδήλωση τέλος περιελάμβανε πολλές εκπλήξεις και δώρα για όλα τα παιδιά.

14.06.2009