Για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.
close
μήνυμα συστήματος

Απονομή πτυχίων 2004

Απονομή πτυχίων 2004

Σε μια γεμάτη αίθουσα από μικρούς μαθητές και γονείς έγινε την Κυριακή στο Επιμελητήριο Ηρακλείου η εκδήλωση για την απονομή των διπλωμάτων στους μικρούς μαθητ ές του dp studies. Την εκδήλωση αυτή τίμησε με την παρουσία της η κυρία Ann Gibson Business Development Manager του Cambridge International Examination η οποία ήρθε ειδικά για την εκδήλωση από το Cambridge.

Η κυρία Gibson μίλησε για το Πανεπιστήμιο του Cambridge, για τις εξετάσεις Πληροφορικής που διενεργούνται από αυτό στην Ελλάδα και για τις προοπτικές που ανοίγονται στους μαθητές του dp studies παίρνοντας τα διπλώματα του Cambridge.

Έπειτα μίλησε εκ μέρους του εκπαιδευτικού οργανισμού dp studies o κύριος Δημήτρης Παπαματθαιάκης ο οποίος ανέλυσε στους μικρούς μαθητές τον τρόπο με τον οποίο μπορούν στο dp studies να αποκτήσουν τα διεθνούς κύρους και αναγνώρισης διπλώματα του Cambridge μέσα από το ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα σπουδών dp studies kids που αναφέρεται σε μαθητές Δημοτικού - Γυμνασίου. Επίσης ενημέρωσε τους γονείς για τις εξελίξεις στον Ελληνικό χώρο όσον αφορά την πρόσληψη στο Δημόσιο με βάση το νέο προσοντολόγιο του φύλλου 315 της Εφημερίδας της Κυβέρνησης στην 31/12/2003 που αναφέρει ότι από 1/1/2005 ως πρόσθετο προσόν διορισμού ορίζεται υποχρεωτικά η γνώση Πληροφορικής και χειρισμού Η/Υ που διαπιστώνεται αποκλειστικά με δίπλωμα διεθνώς αναγνωρισμένο (όπως π.χ. είναι το δίπλωμα του Cambridge). Επίσης ο κύριος Παπαματθαιάκης μίλησε για τα προγράμματα dp studies starters τα οποία είναι πρότυπα προγράμματα πληροφορικής για πολύ μικρές ηλικίες.

Εκ μέρους του dp studies μίλησε επίσης ο κύριος Καρατζάνης Γιάννης υπεύθυνος των τμημάτων γραφιστικής της σχολής με θέμα την «Σύγχρονη Τεχνολογία στην Γραφιστική» έναν τομέα στον οποίο μπορούν να εξειδικευτούν τα παιδιά μέσα από τα προγράμματα του dp studies.

Tέλος έγιναν οι απονομές διπλωμάτων του Cambridge σε όλους τους επιτυχόντες μαθητές καθώς και οι απονομές των διπλωμάτων των τάξεων του dp studies kids κατά την σχολική χρονιά 2003-04

Συγχρόνως οι γονείς των μαθητών είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από όλους τους καθηγητές της σχολής για την πρόοδο των παιδιών τους.

Επίσης η εκδήλωση εκτός των άλλων είχε και πάρα πολλές εκπλήξεις και δώρα.

14.06.2004

Photo Gallery