Για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.
close
μήνυμα συστήματος

Απονομή πτυχίων 2006

Απονομή πτυχίων 2006

Σε ένα γεμάτο χώρο από μικρούς μαθητές και γονείς έγινε την Δευτέρα 26/06/2006 στο ξενοδοχείο Santa Marina η εκδήλωση για την απονομή των διπλωμάτων στους μικρούς μαθητές του dp studies.

Την εκδήλωση αυτή τίμησε με την παρουσία του o κύριος Δόκος Γιώργος πρόεδρος του Δ.Σ. του οργανισμού Vellum o οποίος διεξάγει στην Ελλάδα τις διεθνείς εξετάσεις των διπλωμάτων Πληροφορικής του πανεπιστημίου του Cambridge. Ο κύριος Δόκος ήρθε στην Κρήτη ειδικά για την εκδήλωση του dp studies και αυτό αποτελεί για την σχολή ιδιαίτερη τιμή.

Αρχικά στην εκδήλωση μίλησε ο κύριος Δόκος ο οποίος αναφέρθηκε στο Πανεπιστήμιο τουCambridge, στις εξετάσεις Πληροφορικής που διενεργούνται από αυτό στην Ελλάδα και στις προοπτικές που ανοίγονται στους μαθητές του dp studiesπαίρνοντας τα διπλώματα του Cambridge. Επίσης συγχάρηκε το dp studies που πρόσφατα αναδείχθηκε σαν την σχολή με τον μεγαλύτερο αριθμό επιτυχόντων σε όλη την Ελλάδα στα διπλώματα Πληροφορικής του Cambridge.

Στη συνέχεια μίλησε εκ μέρους του εκπαιδευτικού οργανισμού dp studies o κύριος Δημήτρης Παπαματθαιάκης ο οποίος ανέλυσε στους μικρούς μαθητές τον τρόπο με τον οποίο μπορούν στο dp studies να αποκτήσουν τα διεθνούς κύρους και αναγνώρισης διπλώματα του Cambridge μέσα από το ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα σπουδών dp studies kids που αναφέρεται σε μαθητές Δημοτικού - Γυμνασίου.

Επίσης εκ μέρους του dp studies μίλησε και η Δ/ντρια Σπουδών της σχολής κυρία Παπαματθαιάκη Μαρία η οποία αναφέρθηκε στις εμπειρίες που βιώνουν οι καθηγητές της σχολής εκπαιδεύοντας τα παιδιά των μικρών ηλικιών.

Στην συνέχεια πήρε το λόγο ο κύριος Καρατζάνης Γιάννης καθηγητής της σχολής ο οποίος αναφέρθηκε σε 2 πολύ σημαντικές ειδικότητες της Πληροφορικής την «Γραφιστική» και το «web design» στις οποίες μπορούν να εξειδικευτούν τα παιδιά μέσα από τα προγράμματα του dp studies.

Έπειτα μίλησε η καθηγήτρια της σχολής κυρία Καραγιαννάκη Χρύσα η οποία μίλησε για ταProjects που αναλαμβάνουν τα παιδιά κατά την διάρκεια του ολοκληρωμένου κύκλου σπουδών των παιδικών τμημάτων και φώναξε ενδεικτικά κάποιους μαθητές να παρουσιάσουν κάποιες ολοκληρωμένες εργασίες τους.

Ακολούθησαν οι απονομές διπλωμάτων του Cambridge σε όλους τους επιτυχόντες μαθητές καθώς και οι απονομές των διπλωμάτων των τάξεων του dp studies kids κατά την σχολική χρονιά 2005-06

Συγχρόνως οι γονείς των μαθητών είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από όλους τους καθηγητές της σχολής για την πρόοδο των παιδιών τους.

Τέλος ακολούθησε πάρτι με εκπλήξεις και δώρα για όλα τα παιδιά

14.06.2006

Photo Gallery