Για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.
close
μήνυμα συστήματος

Εγκαίνια 2015 - dp studies Κορωναίου

Εγκαίνια 2015 - dp studies Κορωναίου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου κτιρίου του εκπαιδευτικού ομίλου dp studies στην Οδό Κορωναίου 4 στο κέντρο του Ηρακλείου. Πρόκειται για ένα νέο υπερσύγχρονο χώρο όπου θα φιλοξενηθούν όλες οι δραστηριότητες του εκπαιδευτικού οργανισμού.

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην εκδήλωση και είχε την ευκαιρία μαζί με την διοίκηση, το προσωπικό και τους σπουδαστές της σχολής να γιορτάσουν με τον καλύτερο τρόπο το κλείσιμο των 20 χρόνων της εταιρείας. 20 χρόνια που το dp studies έχει γνωρίσει μόνο επιτυχίες, επενδύοντας συνεχώς στην ποιότητα, στο ανθρώπινο δυναμικό, στις εγκαταστάσεις και τον τεχνολογικό εξοπλισμό.

Ο κ. Δημήτρης Παπαματθαιάκης (Γενικός Διευθυντής του εκπαιδευτικού ομίλου dp studies) μετά το τέλος της εκδήλωσης δήλωσε:

"Ευχαριστώ από καρδιάς όσους παρευρέθηκαν σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή για την οικογένειά μου! Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης σε όλο το ανθρώπινο δυναμικό του dp studies (προσωπικό και καθηγητές) που χωρίς αυτούς τόσα χρόνια δεν θα μπορούσε να εξελιχθεί η σχολή μας. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον πρωτοσύγκελο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης Πατέρα Μεθόδιο, καθώς και τον πατέρα Πρόδρομο και τον πάτερα Αντώνιο για την τιμή που μας έκαναν να τελέσουν τον αγιασμό."

17.10.2015

Photo Gallery