Για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.
close
μήνυμα συστήματος

Απονομή πτυχίων 2010

Απονομή πτυχίων 2010

Σε ένα γεμάτο χώρο από μικρούς μαθητές και γονείς έγινε την Τετάρτη 23/06/2010 στον Κινηματογράφο Αστόρια η εκδήλωση του dp studies για τα παιδικά τμήματα η οποία έκλεισε μια πολύ πετυχημένη σχολική χρονιά όσον αφορά την εκπαίδευση στους υπολογιστές των μαθητών της σχολής.

Οι εκδηλώσεις αυτές των παιδικών τμημάτων στο dp studiesαποτελούν κάθε χρόνο μια πολύ καλή ευκαιρία για τους γονείς να γνωριστούν με τα στελέχη της σχολής αλλά και να ενημερωθούν για την εκπαίδευση των υπολογιστών και τις διεθνείς εξελίξεις στην πληροφορική. Συγχρόνως μέσα από τις εργασίες και τα projects που παρουσιάζουν τα παιδιά μπορούν να δουν με τι αντικείμενο ασχολήθηκαν όλη την χρονιά και πως αξιοποίησαν τις γνώσεις που αποκόμισαν.

Στο 1ο μέρος της εκδήλωσης εκ μέρος του dp studiesμίλησαν ο κύριος Δημήτρης Παπαματθαιάκης και οι κυρίες Μαρία Παπαματθαιάκη, και Καραγιαννάκη Χρύσα.

Ο κύριος Παπαματθαιάκης ανέλυσε στους μικρούς μαθητές τους στόχους και τους σκοπούς του ολοκληρωμένου προγράμματος σπουδών των παιδικών τμημάτων καθώς και τις προοπτικές που τους ανοίγονται με την εκπαίδευση τους στο dp studies.

Η κυρία Παπαματθαιάκη μίλησε στους γονείς για την σωστή χρήση του Internet καθώς και τον τρόπο που μπορούν να προφυλάξουν τα παιδιά τους από τα επικίνδυνα του σημεία, ενώ η κυρία Καραγιαννάκη αναφέρθηκε στον τρόπο δουλειάς του dp studies στα παιδικά τμήματα μέσα από ένα σύνολο ασκήσεων και projects.

Στο 2ο μέρος της εκδήλωσης ομάδες μαθητών με τους καθηγητές τους παρουσίασαν ενδεικτικά κάποιες ολοκληρωμένες εργασίες τους.

Συγχρόνως οι γονείς των μαθητών είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από όλους τους καθηγητές της σχολής για την πρόοδο των παιδιών τους.

14.06.2010

Photo Gallery