Για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.
close
μήνυμα συστήματος

Απονομή πτυχίων 2008

Απονομή πτυχίων 2008

Σε ένα γεμάτο χώρο από μικρούς μαθητές και γονείς έγινε την Τετάρτη 25/06/2008 στον Κινηματογράφο Αστόρια η εκδήλωση για την απονομή των διπλωμάτων στους μικρούς μαθητές του dp studies.

Την εκδήλωση αυτή τίμησε με την παρουσία της η παιδαγωγός – οικογενειακός σύμβουλος κα Κική Τζωρτζακάκη η οποία μίλησε για την σχέση των γονέων με τα παιδιά στην προεφηβική και εφηβική ηλικία.

Στην εκδήλωση επίσης μίλησε εκ’ μέρους του εκπαιδευτικού οργανισμού dp studies o κύριος Δημήτρης Παπαματθαιάκηςο οποίος ανέλυσε στους μικρούς μαθητές τους στόχους και τους σκοπούς του ολοκληρωμένου προγράμματος σπουδών των παιδικών τμημάτων του dp studies καθώς και τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές Δημοτικού - Γυμνασίου μπορούν στο dp studies να αποκτήσουν τα διεθνούς κύρους και αναγνώρισης διπλώματα του Cambridge.

Επίσης εκ μέρους του dp studies μίλησαν η Δ/ντρια Σπουδών της σχολής κυρία Παπαματθαιάκη Μαρία καθώς και οι καθηγήτριες Μιχελάκη Ελευθερία και Καραγιαννάκη Χρύσα οι οποίες ανέλυσαν τον τρόπο δουλειάς του dp studies στα παιδικά τμήματα μέσα από ένα σύνολο ασκήσεων και projects και έπειτα φώναξαν ομάδες μαθητών να παρουσιάσουν ενδεικτικά κάποιες ολοκληρωμένες εργασίες τους.

Ακολούθησαν οι απονομές διπλωμάτων του Cambridge σε όλους τους επιτυχόντες μαθητές καθώς και οι απονομές των διπλωμάτων των τάξεων του dp studies kids κατά την σχολική χρονιά 2007-08

Συγχρόνως οι γονείς των μαθητών είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από όλους τους καθηγητές της σχολής για την πρόοδο των παιδιών τους.

Η εκδήλωση τέλος περιελάμβανε πολλές εκπλήξεις και δώρα για όλα τα παιδιά.

14.06.2008

Photo Gallery