Για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.
close
μήνυμα συστήματος

Απονομή πτυχίων 2003

Απονομή πτυχίων 2003

Σε μια γεμάτη αίθουσα από μικρούς μαθητές και γονείς έγινε την Κυριακή στο ξενοδοχείο ΑΤΛΑΝΤΙΣ η εκδήλωση για την απονομή των διπλωμάτων στους μικρούς μαθητές του dp studies.

Την εκδήλωση αυτή τίμησαν με την παρουσία τους η κυρία Λαδέα Μαρία εκπρόσωπος από το Cambridge International Examination και τον οργανισμό Vellum που διενεργεί τις εξετάσεις για τα διπλώματα του Cambridge στη Ελλάδα καθώς και ο Διευθυντής του Ενιαίου Λυκείου Μελεσών και Συντονιστής του προγράμματος ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ για τον νομό Ηρακλείου κύριος Κυπραίος Ιωάννης οι οποίοι μίλησαν στους μικρούς μαθητές για τα διπλώματα Πληροφορικής του Cambridge και για το Πρόγραμμα ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ αντίστοιχα.

Επίσης μίλησε εκ μέρους του εκπαιδευτικού οργανισμού dp studies o κύριος Δημήτρης Παπαματθαιάκης ο οποίος ανέλυσε στους μικρούς μαθητές τον τρόπο με τον οποίο μπορούν στο dp studies να αποκτήσουν τα διεθνούς κύρους και αναγνώρισης διπλώματα του Cambridge μέσα από τον ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα σπουδών dp studies kidsπου αναφέρεται σε μαθητές Δημοτικού - Γυμνασίου.

Έπειτα έγιναν οι απονομές διπλωμάτων του Cambridge σε όλους τους επιτυχόντες μαθητές και τέλος οι απονομές των διπλωμάτων των τάξεων του dp studies kids.

Συγχρόνως οι γονείς των μαθητών είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από όλους τους καθηγητές της σχολής για την πρόοδο των παιδιών τους.

Επίσης η εκδήλωση εκτός των άλλων είχε και πάρα πολλές εκπλήξεις και δώρα.

14.06.2003

Photo Gallery