Για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.
close
μήνυμα συστήματος

Αποκριάτικος χορός 2003

Αποκριάτικος χορός 2003

Με πολλή μεγάλη επιτυχία ο εκπαιδευτικός οργανισμός dp studies, διοργάνωσε το Σάββατο 8 Μαρτίου 2003 στο καφέ Κοραής το αποκριάτικο πάρτι του. Στο πάρτι, παρευρέθησαν μαθητές από όλα τα τμήματα της σχολής, απόφοιτοι και μέλη του dp members club, όλο το προσωπικό της σχολής, οι καθηγητές της και εκπρόσωποι από τον επιχειρηματικό κόσμο.

Πραγματικά το κέφι ήταν μεγάλο και ο χορός κράτησε μέχρι το πρωί. Έτσι το dp studies γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο τα 8 χρόνια της επιτυχίας του.

Φέτος το πάρτι χωρίστηκε σε 2 μέρη. Στις 7:00 μ.μ. άρχισε για τους μαθητές των παιδικών τμημάτων του dp studies, και στις 10:00 μ.μ. για τους υπόλοιπους. Οι αποκριάτικες ενδυμασίες ήταν πραγματικά ευρηματικές και το κέφι πολύ μεγάλο. Επίσης η διεύθυνση του dp studies είχε εξασφαλίσει πάρα πολλά πλούσια δώρα (scanner, εκτυπωτές κλπ) τα οποία τα κλήρωσε δωρεάν σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Το πάρτι αυτό έχει γίνει θεσμός και αποτελεί κάθε χρόνο μία από τις εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει το dp studies στα πλαίσια του dp members club.

14.06.2003

Photo Gallery