Για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.
close
μήνυμα συστήματος

Αποκριάτικος χορός 2002

Αποκριάτικος χορός 2002

Σε κλίμα έντονα εορταστικό, ο εκπαιδευτικός οργανισμός dpstudies, πραγματοποίησε την Τρίτη 12 Μαρτίου 2002 στο «Kosmos Center» το αποκριάτικο πάρτι του, με τη συμμετοχή σπουδαστών, αποφοίτων και εκπροσώπων από τον επιχειρηματικό κόσμο.

Όσοι συμμετείχαν στη φετινή εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να γιορτάσουν μαζί με τους ανθρώπους του dp studies μια φάση δυναμικής ανάπτυξης της σχολής σε μία βραδιά με πολλές αποκριάτικες εκπλήξεις και έντονο κέφι.

Όπως δήλωσε ο κυρία Έλενα Παπαματθαιάκη Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Δημοσίων σχέσεων της σχολής:

«η ζωή στο dp studies δεν είναι μόνο μάθημα. Προσπαθούμε συνεχώς μέσα από ένα πλήθος εκδηλώσεων ενημερωτικών αλλά και ψυχαγωγικών να φέρνουμε τους σπουδαστές μας πιο κοντά, ώστε να μπορούμε καλύτερα να συνεργαστούμε μαζί τους με σκοπό την άρτια εκπαίδευση τους. Όσον αφορά τα προγράμματα μας, σκοπός όλων μας είναι να αξιοποιήσουμε την επιστημονική μας εξειδίκευση, έτσι ώστε να φέρουμε το σπουδαστή σε επαφή με τις διεθνείς εξελίξεις στην Πληροφορική, δημιουργώντας του τις προϋποθέσεις που θα τον βοηθήσουν να εξασφαλίσει την επαγγελματική του επιτυχία. Στο πλαίσιο αυτό, θα αναπτύσσουμε συνεχώς τα προγράμματα μας, μεγιστοποιώντας το εκπαιδευτικό όφελος όλων των σπουδαστών και αποφοίτων μας.»

14.06.2002

Photo Gallery