Για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.
close
μήνυμα συστήματος

Απονομή πτυχίων 2002

Απονομή πτυχίων 2002

Σε μια γεμάτη αίθουσα από σπουδαστές, μαθητές και γονείς έγινε την Κυριακή 2 Ιουνίου στο Επιμελητήριο Ηρακλείου η επίσημη έναρξη των διπλωμάτων πληροφορικής του Cambridge International Examinations.

Παράλληλα με την παρουσίαση των διπλωμάτων πληροφορικής έγινε και η απονομή πτυχίων στα παιδικά τμήματα του ολοκληρωμένου κύκλου σπουδών του dp studies.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε όλο το εκπαιδευτικό δυναμικό του dp studies το οποίο είχε την ευκαιρία να ενημερώσει γονείς και παιδιά για τις εξελίξεις στην Πληροφορική καθώς και για το αναλυτικό πρόγραμμα στπουδών των παιδικών τμημάτων του dp studies.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Νομάρχης Ηρακλείου κ. Δημήτρης Σαρρής, ο οποίος μίλησε για την Σημασία της Πληροφορικής στην Τοπικη Αυτοδιοίκηση και για θέσεις εργασίας που έχουν ανάγκη πτυχιούχοους Διπλωμάτων Πληροφορικής. Επίσης παρευρέθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος των Διπλωμάτων του Πανεπιστημίου Cambridge στην Ελλάδα κ. Τάκης Νικόλαος, ο οποίος μίλησε για το Πανεπιστήμιο του Cambridge και για την Συνεργασία που έχει συνάψει στην Κρήτη με τον εκπαιδευτικό οργανισμό dp studies.

14.06.2002

Photo Gallery